TISDAG 9 JULI 2019・Hope och Thomas förlovning möts med blandade reaktioner. Liam gör ett desperat försök att avråda Hope, medan Xander inser att Thomas måste stoppas.

Vissa gratulerar och andra beklagar

Hopes beslut att förlova sig med Thomas möts av både gratulationer och skarp kritik i dag. Ridge gratulerar sin son till en lyckad frierikupp, medan Brooke blir förskräckt när hon ser ringen på sin dotters finger. När Hope berättar att Thomas har sparat hennes förlovningsring ända sedan hon gav honom nobben för flera år sen, ser inte Brooke det som någon romantisk gest, utan snarare ett psykopatiskt beteende. ”Han skrämmer mig och det är nåt fel på hela situationen”, varnar Brooke och uppmanar sin dotter att ompröva det här beslutet. ”Jag ber dig – gift dig inte med Thomas.”

Liams desperata försök

Liam blir förvånad och orolig när han nås av nyheten om Hopes förlovning. Steffy ser inte alls problemet. ”Ingen tvingade henne att säga ja”, konstaterar hon och föreslår att de stöttar Hopes beslut istället för att bråka om det. Liam håller inte med och beger sig hem till sin ex-fru för att prata förstånd med henne. Säg inte att det var hans snedsteg med Steffy härom kvällen som föranledde det här? Hope förklarar att hennes beslut grundar sig på mycket mer. När hon förlorade Beth förlorade hon även meningen med livet och nu ser hon det här som den enda vägen framåt – att bli en mamma åt Douglas. Liam anser att hon kan bli det utan att gifta sig med hans pappa. ”Ta av dig ringen och frigör dig från Thomas innan nåt hemskt händer”, vädjar han desperat.

Xander fräser ifrån

Samtidigt har Xander upptäckt att nåt hemskt redan har hänt. GPS-datorn i Thomas bil bekräftar att han befann sig på samma motorväg som Emma körde av, vilket måste betyda att han prejade henne av vägen och orsakade hennes död. Zoe vägrar tro att det är sant och försöker hindra sin pojkvän från att gå vidare med sin teori. Till slut får Xander ett sammanbrott och ryter åt henne att sluta försöka styra hans beslut. ”Thomas måste stoppas och jag är väl killen som får lov att göra det”, konstaterar han. Vi önskar Xandy lycka till med det! □

Lämna en kommentar