TORSDAG 8 OKTOBER 2020 · Ridges beslut att gifta sig med Shauna igen möts med förvåning och misstro från omgivningen. Quinn och Brooke drabbar samman i en konfrontation. Carter får ett nytt toppjobb.

Läget under kontroll?

När Ridge gifte sig med Shauna Fulton på fyllan och villan i Las Vegas trodde Brooke inte att det kunde bli värre – tills i dag när hon får veta att han tänker göra samma misstag en gång till fast spik nykter den här gången. ”Jag ber dig – gör inte det här”, vädjar Brooke och varnar för att det verkligen kan innebära dödsstöten för deras framtid tillsammans. Ridge förstår inte vad det spelar för roll. Han är redan gift med Shauna och tycker att han lika gärna kan ge henne en vigsel som de båda kan minnas. Även Carter blir förvånad när Ridge ber honom att ställa upp som vigselförrättare i morgon. Är han verkligen säker på att han vill gifta sig med Shauna igen, med tanke på att han fortfarande har känslor för Brooke? Ridge lovar att han har ”läget under kontroll” vad nu det innebär. Carter får annat att tänka på när Ridge befordrar honom till operativ chef hos Forrester Creations. Eller ”COO” som titeln heter.

I morgon är det över

Brooke åker raka vägen hem till Eric för att söka stöd, men möts istället av Quinn som genast tar tillfället i akt att håna Brooke för hennes förlust och klargör att hon och Shauna är kvinnorna som ska leda familjen Forrester in i framtiden. ”I morgon tar allt slut för dig”, lovar Quinn. Kanske hon inte borde ta ut segern i förskott, för samtidigt på kontoret avråder Eric sin son från att begå misstaget som kan kosta honom Brooke för evigt. Ridge ser fundersam ut – ska han verkligen gifta sig med Shauna en gång till? Det får vi se i nästa avsnitt.

Nästa avsnitt
✓ Ridge och Shaunas bröllopsdag bjuder på avslöjanden och överraskningar som ingen hade väntat sig.
✓ Någon får reda på sanningen om Quinn och Shaunas intriger och kan avgöra ödet för alla inblandade.

Lämna en kommentar