30 APRIL – 1 MAJ 2022 • Sheila planerar en elak nyårskupp mot Brooke. Zendes romantiska överraskning åt Paris riskerar att bli ett fiasko.

Bråkiga damer

Brooke Logan Forrester är helt öppen med att hon lever som nykter alkoholist. Hon vet att minsta lilla drink kan orsaka ett återfall och därför har hon valt att avstå från alkohol helt och hållet. Observanta tittare noterade kanske att hon blev serverad ett glas alkoholfritt bubbel hos Eric på julafton nyligen och tydligen smakade den alldeles utsökt, precis som äkta champagne. Nu bestämmer sig Brooke för att köpa hem en flaska av samma sort för att ha när nyårsafton ska firas med familjen. Hon beger sig till Il Giardino och visar en bild på drycken för Deacon, som lovar att ordna en flaska åt henne. De anar inte att Sheila trycker örat mot väggen och tjuvlyssnar på deras samtal. När hon ger sig till känna, utbryter en ilsken ordväxling med Brooke, som blir förvånad när hon får veta att Taylor bjöd hem Sheila på julafton. Brooke klargör tydligt att hon aldrig skulle tillåta Sheila i närheten av sin familj – särskilt inte Steffy, Finn och Hayes. De hårda orden skär som en kniv i hjärtat för Sheila, som var så tacksam för att barmhärtiga Taylor valde att ge henne en chans. Hon vägrar låta Brooke sabotera hennes framsteg och bestämmer sig för att iscensätta en slug komplott för att stoppa sin fiende!

Gott nytt år?

Nyårsafton är bara några dagar bort och Brooke ser fram emot att skåla in det nya året tillsammans med sin familj. Hon blir förvånad när Ridge berättar att han har andra planer. En kungafamilj i något okänt land har bjudit honom till en storslagen nyårsbal och han har tackat ja. Brooke är inte alls intresserad av att resa bort med så kort varsel, så makarna kommer överens om att Ridge får resa själv och han lovar att återvända hem till sin fru på nyårsafton innan tolvslaget. Ingen av dem anar vad som pågår på andra sidan stan – där Sheila byter etiketter på champagneflaskor och planerar en gruvlig hämnd mot Brooke som gör att hon absolut inte kommer få något gott nytt år. Du ser precis vad det är frågan om i senaste avsnittet som ligger och väntar på Playdays!

Frieri 💔 fiasko?

Zende Forrester vet att Paris är kvinnan han vill leva resten av sitt liv med, så nu planerar han att gå ner på knä och fria med en vacker diamantring, specialdesignad av Quinn, på nyårsafton. Problemet är bara att han riskerar att få ett negativt svar! Paris erkänner nämligen för Carter att hon inte alls är intresserad av att ge Zende något seriöst åtagande, utan är nöjd med förhållandet som det är. Om ens det, för vi får samtidigt känslan av att hon är intresserad av att bli mer än bara vän med Carter! Kommer Zende att få sitt hjärta krossat på självaste nyårsafton?

Nästa avsnitt
✓ Brooke dricker champagnen som Sheila fifflat med.
✓ Ridge får förhinder och kommer inte hem.
✓ Det nya året inleds med en stor skandal!

Lämna en kommentar