10 – 15 FEBRUARI 2021 • Steffy vill ta reda på vem som är pappan till barnet innan de berättar sanningen för sina respektive, men Liam vill inte vänta. Zende vägrar låta Paris lämna stan.

Det måste vara Finn?

Förra veckan ställdes ex-president Trump inför riksrätt på andra sidan Atlanten, vilket begränsade vårt Glamour-tittande en aning. Men misströsta ej – ny vecka är här och allt är precis som vanligt. Det vill säga Trump är fortfarande inte dömd för riksrätt och Liam har fortfarande dåligt samvete över att ha vänstrat mot sin nuvarande fru och eventuellt gjort sin ex-fru gravid – igen. ”Finn måste vara pappan”, tänker Steffy högt, men det kan förstås lika gärna vara Liam. Frågan måste få ett svar och därför ska ett faderskapstest göras. Steffy ser ingen anledning att såra Finn och Hope genom att berätta sanningen innan de ens vet vem som är pappan till barnet. Liam håller inte med. Oavsett vad faderskapstestet visar, så förändrar inte det att han var otrogen mot sin fru och det förtjänar hon att få veta. Han är säker på att Steffy också lider av samvetskval och vill lägga korten på bordet. Nja, inte direkt… men efter mycket övertalning ger Steffy slutligen vika och konstaterar att Liam har rätt – deras respektive måste få veta. Senare samlar Liam sina nerver och är redo att lätta på sitt hjärta för Hope. ”Jag hoppas verkligen att du kan förstå”, inleder han. Om hans förhoppningar är förgäves får vi se nästa gång.

Zende släpper inte Paris

Zende blir både förvånad och besviken när Paris säger att hon måste ta farväl. Han trodde att de hade nåt speciellt på gång och nu känns det som att hon gör slut innan de ens har blivit ihop. När Paris berättar att Ridge erbjöd henne ett tjusigt jobb, men att hon måste tacka nej av respekt för sin syster, bestämmer sig Zende för att han inte kan låta det här hända. Hon skulle ångra sig för resten av sitt liv om hon tackade nej till sitt drömjobb. ”Du ska inte ta vägen någonstans – jag tillåter det inte”, klargör han bestämt!

Nästa avsnitt
✓ Finn vill bilda familj med Steffy.
✓ Hope får ett sammanbrott när hon inser vad Liam försöker säga.
✓ Zende hindrar Paris från att lämna Forrester.

Lämna en kommentar