5 – 6 OKTOBER 2021 • Sheila avslöjar sanningen om Finns faderskap: ”Hans liv bygger på en lögn!” Eric och Quinn försöker hitta gnistan i äktenskapet igen och Brooke ger Ridge en sexig massage.

Finns liv är en lögn

Sheila Carter är kvinnan som alla vill glömma, men inte kan sluta prata om sedan det avslöjades att hon är Finns biologiska mamma. Men Finns föräldraskap innehåller fler hemligheter och idag får vi tittare ta del av sanningen om hans pappa. Det hela börjar med att Finns adoptivpappa Jack besöker Sheila på hennes hotellrum och kräver att hon lämnar stan. Ingen vill veta av henne här – allra minst hennes son och hans familj. En irriterad Sheila klargör att hon inte tänker låta Jack styra och ställa med henne igen – som han gjorde för många år sedan när han övertalade henne att ge bort sin nyfödda son till honom och hans fru. Tydligen var det här ingen vanlig adoption. Jack hade en otrohetsaffär med Sheila när hon jobbade som sjuksköterska på samma sjukhus som hans fru Li vårdades. När Sheila blev gravid, övertalade Jack henne att låta honom och hans fru uppfostra barnet som sitt egna. Jack är alltså inte bara Finns adoptivpappa utan även hans biologiska pappa – i största hemlighet. ”Finns liv bygger på lögner och det gör ditt äktenskap med Li också,” konstaterar Sheila. Hon låtsas gå med på att lämna stan, men bara på ett villkor – att hon får träffa sin son en gång till och även hålla sitt barnbarn i famnen en gång. Jack tvivlar på att det är möjligt, men går slutligen med på att fråga Finn ändå – precis som sluga Sheila hade räknat med!

Hemmamys

Våra Glamour-par försöker njuta av mysiga hemmakvällar på var sitt håll, även om Sheilas återkomst ligger som en våt filt över alla konversationer. Quinn och Eric firar sin återförening med martinis och sång vid pianot. Quinn hoppades på att återförenas med sin make även i sovrummet, men den planen spricker när han somnar i soffan istället – eller rättare sagt låtsas ha gjort det! Brooke försöker hjälpa Ridge att släppa alla spänningar med en sensuell massage, som sedan övergår till något ännu mer sensuellt. Steffy vill helst glömma Sheila, men kan ändå inte sluta prata om vilket hot hon utgör, trots att Finn ihärdigt lovar att inte ha någon kontakt med sin nyfunna mamma. Men imorgon ska Steffy åka på en affärsresa till San Francisco, och vad brukar råttorna göra på bordet när katten är borta?

Nästa avsnitt
✓ Eric erkänner för Quinn att han inte kan älska med henne.
✓ Steffy lämnar stan.
✓ Jack försöker övertala Finn att låta Sheila träffa honom och Hayes.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *