ONSDAG 22 SEPTEMBER 2021 • Finn återförenas med sin biologiska mamma, ovetande om hennes förödande historik med familjen Forrester.

Son till en terrorist

Säg namnet ”Sheila Carter” och varje trogen Glamour-tittare får kalla kårar längs ryggraden. Sheila är kvinnan som har kidnappat barn, trakasserat sina älskare, förgiftat och skjutit folk i flera decennier. Men det här har John Finnegan ingen aning om när han nu står öga mot öga med kvinnan i fråga för första gången och hon presenterar sig som hans biologiska mamma! Alla möjliga känslor kommer farandes på en och samma gång. Även om Finn har haft en bra uppväxt med sina kärleksfulla adoptivföräldrar, så har han alltid undrat vem hans riktiga mamma är och varför hon gav bort honom vid födseln. Sheila förklarar att hon har följt sin sons liv på avstånd i sociala medier och är så stolt över den man han har blivit. Hon har inte vågat ta kontakt tidigare, men när hon läste att han skulle gifta sig med Steffy Forrester kunde hon bara inte hålla sig borta längre. Samtidigt förstår hon om han inte vill ha med henne att göra efter alla år och konstaterar uppgivet att det vore bäst för alla inblandade om hon bara begav sig av igen. Men då säger Finn stopp. Han har äntligen hittat kvinnan som gav honom liv och tänker inte låta henne försvinna igen!

Titta vem Finn har funnit

Samtidigt fortsätter gästerna på bröllopsfesten att skåla och mingla med varandra, men Finns frånvaro börjar väcka frågor. Steffy vet hur engagerad hennes nya make är i sitt jobb och sina patienter, så hon har full förståelse för att han tar sig tid åt dem även på sin bröllopsdag. Men när tiden går och han fortfarande inte dyker upp, skickar hon ett sms och undrar vad som pågår. Till slut återvänder Finn och berättar att han varit med om något helt otroligt. ”Jag har träffat någon”, förklarar han och vinkar in sin mamma till huset. Åsynen av Sheila i dörröppningen orsakar en chockvåg bland gästerna – och vi tvivlar på att stämningen blir bättre i nästa avsnitt när de får veta att folkets fiende #1 nu är en i familjen!

Nästa avsnitt
✓ Finn förstår inte varför hans mamma inte är välkommen.
✓ Steffy vägrar tro att Sheila är hennes svärmor.
✓ Katie och Donna minns Sheilas värsta elakheter genom åren.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *