TORSDAG 27 MAJ 2021 · Liam flyttar hem till Hope och ser fram emot en nystart. Wyatt ber att få låna sin pappas bil och får veta att den är såld. Quinn kommer hem till Carter för att prata om Zoe, men han är mer intresserad av henne.

Ljuset i tunneln

Med stor list och finess lyckas Bill Spencer avleda polisförhöret om smitningsolyckan som dödade Vinny och hindra Liam från att erkänna sig skyldig. Men polismästare Baker hinner knappt lämna kontoret innan nästa frågvisa filur dyker upp. Wyatt märker att stämningen är spänd och undrar: ”Vem har dött?” utan att veta hur rätt han faktiskt har. Liam ursäktar sig för att åka hem till Hope och återförenas med sin familj, medan Wyatt ber att få låna Bills värdefulla bil så att han kan bjuda Flo på en romantisk tripp utmed kusten. Han blir mäkta förvånad när Bill berättar att han har sålt vrålåket. ”Du älskade den bilen som en fjärde son”, utbrister Wyatt, ovetande om att den var inblandad i smitningsolyckan som hans pappa försöker mörka. Samtidigt börjar Liam se ljuset i tunneln när han äntligen får flytta hem till sin familj igen. Både han och Hope ser fram emot att släppa det förflutna och bara se framåt. Men för Liams del är det lättare sagt än gjort. Minnesbilder från smitningsolyckan rullar ofrivilligt på repeat i hans tankar och Hope anar inte vilket trauma han bär på inombords.

Vem vill Carter ha egentligen?

Säga vad man vill om Quinn, men hon ställer verkligen upp för sina vänner. I dag kommer hon hem till Carter för ett femtielfte försök att återförena honom med sin förra fästmö Zoe. Carter är fortfarande ointresserad av det och vill hellre prata om Quinn och hennes äktenskapsproblem. Quinn vet att hon inte borde, men kan inte låta bli att uttrycka längtan efter den närhet och kärlek som hon inte får av sin man. Carter förstår inte hur Eric kan avvisa henne, eftersom hon är så talangfull, vacker och – ja, han säger det faktiskt: sexig! Det här mötet kan bara sluta på ett sätt och det får vi se i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Carter och Quinn ger efter för sin attraktion för varandra!
✓ Ridge tröstar Thomas.
✓ Liam njuter av att vara hemma igen.

Lämna en kommentar