9 – 10 JUNI 2022 • Ridge och Taylor återförenas, till sina barns stora glädje. En desperat Brooke ber Liam om hjälp att rädda situationen.

Vill komma hem

Efter veckor av intensivt kampanjande verkar Steffy och Thomas nå önskat resultat, när Ridge och Taylor fastnar i föräldrafällan och återförenas på alla sätt. Brooke anar vad som pågår och försöker med alla medel få kontakt med sin make för att rädda äktenskapet, men Thomas stoppar henne bokstavligen utanför strandvillan och vägrar låta henne träffa hans pappa. Samtidigt inne i huset ger Taylor sin uppriktiga analys av Ridges äktenskap och konstaterar att han förtjänar bättre än en fru som ständigt vänder sig till andra män. Hennes ord får Ridge att omvärdera sitt liv och var han hör hemma. “Jag vill komma hem om du vill ha mig”, meddelar han Taylor innan paret förenas i en känslosam kyss.

Liams lömska uppdrag

Hope och Liam blir chockade när en upprörd Brooke kommer hem och berättar att Thomas stod vakt utanför strandvillan och förbjöd henne från att träffa sin man. Det här låter inte rätt, så Liam går med på att åka dit med ursäkten att han vill träffa Kelly, men samtidigt ta Ridge åt sidan och ifrågasätta vad som pågår. När han kommer dit genomskådar Thomas och Steffy bluffen och klargör att deras pappa inte är anträffbar just nu. Han är på övervåningen i ett sovrum med Taylor och tar av sig Brookes vigselring – innan han återförenas med Taylor på precis alla sätt! Brooke verkar ha förlorat den här striden, men vi misstänker att sista ordet inte är sagt ännu! Fortsättning följer på Playdays förstås!

Nästa avsnitt
✓ Taylor undrar om Ridge ångrar sitt beslut.
✓ Brooke får nya förhoppningar när Ridge plötsligt kommer hem.
✓ Steffy befarar att Brooke ska få hennes pappa på andra tankar.

Lämna en kommentar