23 – 24 APRIL 2022 • Taylor erkänner: ”Han är mitt livs kärlek.” Sprickan mellan Ridge och Brooke fördjupas efter nyheten att Taylor är tillbaka.

Anklagelser om hjärntvätt

Våra Glamour-vänner vaknar upp till en ny dag med nya intriger när nyheten om Taylors återkomst når Brookes öron. ”Taylor är tillbaka”, konstaterar Ridge odramatiskt och berättar om återföreningen med sin andra familj i går kväll. Brooke har svårt att dölja sin chock och frustration, vilket inte är konstigt med tanke på det komplicerade triangeldramat mellan henne, Ridge och Taylor som pågick i decennier, men som vi alla trodde var ett avslutat kapitel. Sprickan mellan Brooke och Ridge gör sig återigen påmind när Deacon knallar in genom ytterdörren utan att ens knacka först, och berättar att han kommit för att träna karate med Hope. Senare eskalerar bråket mellan makarna när Brooke får veta att Taylor har ifrågasatt varför Hope är Douglas vårdnadshavare och inte pojkens pappa. ”Taylor har hjärntvättat dig”, utbrister Brooke, medan Ridge anklagar Deacon för att ha gjort detsamma med hans fru. Det hela slutar med att Ridge återigen lämnar huset med ilskna steg för att ”ta lite frisk luft”, men istället åker för att träffa Taylor igen.

Kärleksdrama 2.0

Taylor får träffa sin svärson Finn för första gången och fattar tycke för honom direkt. Eller lagom mycket alltså, kanske vi bör tillägga med tanke på vad som kan hända i Glamour. 😉 Hon är så stolt över det liv hennes dotter har skapat, med en framgångsrik karriär, en man som bara älskar henne och de bedårande barnen. Steffy vet att hennes mamma har gått vidare med livet, men tror ändå att hon fortfarande har känslor för hennes pappa. ”Självklart har jag det – han är mitt livs kärlek”, bekräftar Taylor. Och senare när Taylor är ensam i strandvillan, dyker han upp igen – välkammad, nybråkad med Brooke och kanske mottaglig för förslag om ett bättre liv? Ridge, Brooke och Taylors kärlekdrama 2.0 har bara börjat!

Nästa avsnitt
✓ Taylor erkänner för Ridge att hon fortfarande älskar honom.
✓ Hope oroar sig för sin mammas äktenskap.
✓ Brooke och Taylor har ett spänt möte.

Lämna en kommentar