8 – 9 APRIL 2021 · Kärleken spirar mellan ett nytt par, medan ett annat förhållande når vägs ände. Thomas konfronterar Vinny i labbet och kräver bevis.

Den enes bröd…

Zoes frimodiga lillasyster Paris har på kort tid lyckats charma till sig ett toppjobb på modehuset Forrester och inlett en romans med familjens nya stjärndesigner. I dag föreslår Zende att de tar en ledig dag från kontoret och umgås på tu man hand i hans familjehem. Paris blir imponerad av den pampiga villan, men den största överraskningen får hon när Zende överlämnar en speciell present – en kornblå aftonklänning som han har designat bara för henne! Dagen fortsätter med en god måltid och Paris visar sin uppskattning genom att sjunga en egenkomponerad sång för Zende. Det råder ingen tvekan om att det här unga paret är som gjorda för varandra. För storasyster Zoe går det däremot sämre på kärleksfronten. Hon överraskar Carter i hans lägenhet och gör ett mödosamt försök att vinna tillbaka hans förtroende efter snedsteget med Zende, men Carter är inte alls mottaglig för hennes ursäkter och löften om en ljus framtid som de hade planerat en gång. Till slut tvingas Zoe inse att inget hon säger kan få Carter på andra tankar, så hon tar av sig förlovningsringen och lämnar lägenheten med tårar i ögonen. Senare låter hon sin ilska och frustration gå ut över Paris. ”Det är ditt fel att Carter bröt vår förlovning”, anser hon och kräver att hennes lillasyster lämnar stan – i dag!

Fuffens i labbet

Steffy ser fram emot att få tillökning i familjen med barnet hon bär på, även om hon önskar att hennes nuvarande kärlek Finn var pappan istället för ex-maken Liam. Men ”faderskapsprov ljuger inte”, konstaterar hon uppgivet och accepterar läget som det är. Thomas tror däremot att hans kompis Vinny gör det (ljuger alltså) och bestämmer sig för att besöka sin vän i sjukhuslabbet och återigen försöka tvinga fram sanningen ur honom. Har han fifflat med provsvaren och sett till att fel man har utsetts till pappa? Vinny förnekar fortfarande att han skulle ha mixtrat med vetenskapen, men en upprörd Thomas litar inte på hans ord och kräver att få se resultaten i datorn som bevis!

Nästa avsnitt
✓ Zoe försöker tvinga Paris att lämna stan.
✓ Steffy avslöjar ett stort livsbeslut.
✓ Kaos och våldsamheter utbryter i labbet när Vinny erkänner vad han gjort.

Lämna en kommentar