22 – 23 MARS 2021 · Bill ber systrarna Logan om hjälp: ”Katie är mitt allt – jag måste få tillbaka henne.” Carter tar ut sin ilska över Zende och Zoe.

Allt kan inte köpas för pengar

Kvinnor har kommit och gått i Dollar Bill Spencers liv, men en av dem är mer saknad än andra. Vi menar förstås Katie Logan – mamman till hans yngste son och kvinnan som han i dag titulerar ”Mitt livs stora kärlek.” Dessvärre har Bill sårat henne så många gånger genom att vara otrogen med hennes syster att hon inte är lika pigg på att ta tillbaka honom den här gången. Nu inser Bill att han behöver hjälp och därför ber han Brooke och Donna att prata med sin lillasyster och övertala henne att ge deras kärlek en femtielfte chans till. Systrarna ser först skeptiska ut, men Bill håller ett engagerat brandtal där han förklarar varför det är annorlunda den här gången. ”Jag har allt som kan köpas för pengar, men det betyder ingenting om jag inte har min familj”, förklarar han. Nu måste han lämna stan för en kortare affärsresa, men under tiden ber han systrarna att kampanja för en återförening mellan honom och Katie. ”Hon kommer alltid att vara mitt livs stora kärlek”, lovar han. Hur Katie kommer att reagera på den här kärlekskuppen återstår att se.

En chans till?

Stämningen blir minst sagt spänd i Forresters visningsrum när Carter får en chans att konfrontera svikarna Zoe och Zende för deras smusslande bakom hans rygg. ”VI var vänner och sen går du bakom ryggen på mig”, morrar han ilsket till Zende, medan Zoe försöker krishantera och lovar att bli en trogen hustru om han bara ger henne en chans till. Carter vet inte om han kan lita på henne längre, men samtidigt dyker en person upp som han har större förtroende för – hennes syster Paris. ”Tror du att Zoe är ärlig med mig?” undrar han och spänner blicken i Paris, som hamnar i en högst obekväm situation.

Har vi setts förut?

I dagens avsnitt blir vi åter presenterade för Forrester Creations PR-agent Eva. Trogna tittare minns kanske att hon flirtade friskt med Liam för ungefär fem år sen och erbjöd honom en oförglömlig natt för att komma över Steffy, som hade vänstrat med Wyatt. Han tackade nej och Eva försvann ur bilden, men nu ser vi henne alltså igen och den här gången verkar hon intressera sig för Katies förhållande med Bill. Kanske hon är ute efter Dollar-mannen själv? Eva spelas av Kelly Kruger, som är gift med Darin Brooks (Wyatt.)

Nästa avsnitt
✓ Zoe ber Ridge att hjälpa henne försonas med Carter.
✓ Zende hoppas att Paris vill ge honom en till chans.
✓ Brooke och Donna försöker övertala Katie att ta tillbaka Bill.

Lämna en kommentar