FREDAG 5 FEBRUARI 2021 • Hope kräver att få veta vad Liam och Steffy undanhåller för henne. Zoe kräver att Carter stoppar anställningen av hennes syster.

Ärlighet varar längst

Det råder en spänd stämning i luften när Hope kräver att få veta vad Liam och Steffy undanhåller för henne. ”Vad fasiken pågår här?” undrar hon, medan ex-makarna skruvar nervöst på sig och famlar efter en trovärdig förklaring. Till slut bryter Steffy tystnaden och hävdar att Liam planerade en romantisk överraskningsmiddag åt sin fru. Hope drar en lättnadens suck och ber om ursäkt för att hon förstörde överraskningen. Men när Steffy har gått, märker Hope att hennes man fortfarande beter sig märkligt. Hon förmodar att han är upprörd över nyheten att Thomas har flyttat in till huset bredvid. Till slut kan inte Liam hålla sig längre. Hope förtjänar att få veta sanningen, men det finns inget svårare än att såra den man älskar. Han börjar med att påminna Hope om sitt misstag härom kvällen, när han trodde att Thomas kysste henne. Det var visserligen bara ett missförstånd, men det utlöste ett händelseförlopp som förändrade allt. Han ber Hope att inte glömma hur mycket han älskar henne, innan han tar bladet från munnen och berättar något som hon måste få veta!

Dåliga referenser

Carter trodde att hans fästmö Zoe skulle bli glad över att han har rekommenderat hennes syster till ett fint jobb på Forrester Creations, men ack vad han misstog sig. ”Jag vill inte att Paris jobbar här”, klargör hon bestämt, utan att motivera varför. När Carter pressar henne på en förklaring, säger Zoe att hennes syster är för ung för att hantera en så ansvarsfull tjänst och hon är rädd för att Carters omdöme skulle ifrågasättas. Hon ber honom att leta rätt på Ridge omedelbart och hindra honom från att erbjuda Paris jobbet. Men det visar sig redan vara för sent. Paris är överlycklig efter att Ridge har gett henne det stora förtroendet att sköta Forresters stiftelse och nu går hon för att berätta den goda nyheten för sin syster – ovetandes om att Zoe försöker sätta käppar i hjulet för hennes framgångar!

Nästa avsnitt
✓ Zoe kräver att Paris lämnar stan.
✓ Steffy ger Liam en chockerande nyhet.

Lämna en kommentar