19 – 20 JULI 2021 • Två par firar nystarten i sina förhållanden, men lyckan är hotad när Quinns otrohet med Carter riskerar att avslöjas!

Enda vägen är framåt

Quinn och Carter har lovat varandra att det som hände mellan dem ska förbli en välbevarad hemlighet så att de kan återuppta sina liv med respektive partners. Eftersom Shauna valde att ta på sig rollen som Carters hemliga älskarinna, borde därmed ärendet vara preskriberat och förpassat till Glamours historiebok. Om det inte vore för att Paris blev vittne till ett förtroligt samtal mellan de konspirerande väninnorna Quinn och Shauna i fredagens avsnitt och nu vet hela sanningen! Quinn anar inte att hennes nyfunna lycka är hotad, när hon skålar för sitt äktenskap med Eric och lovar att han aldrig behöver tvivla på hennes kärlek och lojalitet igen. Den gamle romantikern Eric överraskar sin hustru med ett nytt halsband värt en mindre förmögenhet i present, för att markera den här nystarten i deras liv som gifta. Samtidigt på andra sidan stan försöker Carter förtränga minnet av sina sexmöten med Quinn, när han går ner på knä och återigen ber Zoe att bli hans fru. Hon vill förstås inget hellre, även om hon blev sårad över att han gick till sängs med Shauna under deras uppehåll. Paret bestämmer sig för att låta det förflutna stanna i det förflutna och bara se framåt. De anar inte att någon kan komma att göra det väldigt svårt.

Bluffen är avslöjad

Shauna blir irriterad när Paris konfronterar henne angående flirten med Carter. Hon påtalar hur märkligt det var att Flo inte visste något om sin mammas eskapader, samtidigt som hon nästan stoltserade med det för alla andra. Shauna står fast vid att hon var Carters hemliga älskarinna, tills Paris erkänner att hon hörde hennes samtal med Quinn tidigare och vet hela sanningen. ”Du var aldrig med Carter”, klargör hon och tillägger att ”Det var Quinn.” En chockad Shauna inser att lögnen är avslöjad, men ber Paris att bevara hemligheten – om inte annat för sin systers skull, eftersom Zoe är så glad för att vara tillsammans med Carter igen. ”Lova mig att du inte säger ett ord”, vädjar Shauna desperat. Vi vet att Paris är väldigt principfast och anser att ärlighet varar längst, men vi vet också hur mycket hon älskar sin syster och vill att hon ska leva lycklig med Carter – så vad ska Paris göra? Det får vi se i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Shauna varnar Quinn för att hennes porträtt kan vara på väg att tas ner!
✓ Quinn och Carter uppdaterar varandra om sina förhållanden.
✓ Paris är beredd att berätta sanningen för sin syster.

Lämna en kommentar