12 – 13 APRIL 2022 • Viljornas kamp utbryter när Ridge kräver att Hope och Liam flyttar till en egen bostad, men Brooke säger nej. Vem stannar och vem går?

Dags att flytta hemifrån?

När barn växer upp och bildar egen familj brukar de lämna föräldrahemmet och skaffa sig en egen bostad. Den tanken har dock aldrig tilltalat Hope, som trivs bra med att bo kvar i gästhuset på sin mammas tomt och ha sina släktingar på nära håll. Vi misstänker även att hyran är fördelaktig. Men nu meddelar Ridge att det är slut på sötbrödsdagarna. Om Hope envisas med att ha en relation med sin kriminelle pappa, så får hon ha det i sin egna bostad. Deacon är inte välkommen på tomten. Hope blir både chockad och uppgiven av hans hårda ultimatum och förstår inte hur Ridge kan fatta ett sådant beslut utan att först ha pratat med hennes mamma. Liam tar nyheten med ro och inser att det här vore bäst för alla inblandade. ”Det kanske är dags att lämna det här stället och skapa minnen på ett nytt ställe som bara är vårt”, konstaterar han.

Vem stannar och vem går?

Som förväntat, blir Brooke rasande när Ridge berättar vad han gjort. Hon älskar att ha dottern och barnbarnen hemma på gården och ser ingen anledning till det här drastiska beslutet. När Ridge klargör att han inte vill ha Deacon rännandes i hans hus, blir Brooke tvungen att rätta honom: ”Mitt hus. Du flyttade hem till mig”, klargör hon bestämt och tillägger att ”Min dotter flyttar inte.” Återigen hamnar de äkta makarna Ridge och Brooke på varsin sida om en situation utan någon tänkbar kompromiss i sikte. Vem stannar och vem går? Om Ridge blir den som får vända sig till bostadsmarknaden, så är i alla fall Deacon beredd att ta hans plats och hjälpa Brooke att läka sitt brustna hjärta. Se hur det går i Glamour på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Sheila frestar Deacon med förbjuden frukt.
✓ Bill råder Liam att hålla Deacon borta från Hope.
✓ Steffy och Thomas vill att deras pappa lämnar Brooke.

Lämna en kommentar