22 – 23 APRIL 2021 · Hope fattar ett beslut om sitt äktenskap – ska hon stanna eller gå? Thomas erkänner att han älskar Hope och Brooke hoppas att hennes dotter ska förlåta Liam.

Ett ledsamt farväl

Hope har aldrig älskat en man som Liam Spencer och aldrig tvivlat på att de är ämnade för varandra. Men den ödesdigra otrohetsnatten med Steffy har vänt upp och ner på hela tillvaron och den här gången är Hope inte säker på att hon kan förlåta sin man – hur gärna hon än skulle vilja. Hon har bett om tid att försöka bearbeta det som hänt, men nu har de levt i limbo så länge att det måste fattas ett beslut. Brooke lider med sin dotter, men försöker envist övertala henne att förlåta Liam och hålla ihop sin familj, eftersom alternativet vore ändå mer tragiskt. Till slut kallar Hope sin man till ett möte för att meddela sitt beslut. Liam hoppas in i det sista att hon vill kämpa för att rädda deras äktenskap och familjeliv, men snart står det klart att Hope har fattat ett annat beslut. Hon är tacksam för att han inte vill ge upp tron på deras äktenskap, men själv orkar hon inte kämpa längre. Varje gång hon ser Liam blir hon påmind om hans svek och ser honom och Steffy framför sig. Hennes beslut är därför att: ”Jag vill separera.” Beskedet kommer som ett dråpslag för Liam, som vädjar till sin fru att inte bara minnas alla motgångar som de har besegrat, utan även alla lyckliga stunder. Det gör Hope och vi tittare bjuds på en finstämd tillbakablick med höjdpunkter från deras förhållande, men beslutet kvarstår. Liam och Hope har nått vägs ände och det är dags att ta farväl – men frågan är om det är farväl för stunden, eller för evigt?

Thomas älskar Hope

Samtidigt undrar Ridge, Brooke och Thomas hur det går för Hope och Liam i stugan och vilket beslut som har fattats. Brooke befarar att sorgen och smärtan har påverkat hennes dotters goda omdöme och kan göra att hon fattar ett beslut som hon kommer att ångra. Thomas lovar att respektera vilket beslut Hope än fattar, men erkänner för sin pappa i förtroende att han alltid kommer att älska henne. Kommer Thomas att se en chans till romans med Hope när han får veta att hon och Liam har separerat? Det återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Nyheten om Hope och Liams separation sprider sig.
✓ Systrarna Logan erbjuder Flo att byta efternamn.
✓ Wyatt planerar att fria till Flo.

3 Comments

  1. Thomas inte respektera Hope har separerat med Liam utan Thomas ska gå raka vägen hem till Hope hångla upp henne så hårt han kan så det blir mycket romantik dom sk0a inte bry sig om corona punkt slut.

  2. Thomas ska vara någon annan man punkt slut.

  3. Thomas ska anordna en romantisk middag för han o hope utan Douglas som ska sluta med kärlek. Punkt slut.

Lämna en kommentar