MÅNDAG 16 NOVEMBER 2020 · Steffy kräver svar från Thomas – är han fortfarande besatt av Hope? Quinn vädjar till Eric om en till chans, men har han redan träffat en annan kvinna?

Dockan måste returneras

Äntligen dags för ett nytt Glamman och vi fortsätter precis där vi slutade – med Thomas och hans nyfunna besatthet av en Hope-liknande skyltdocka. Finn ser läget med färska ögon och varnar Steffy för att något inte står rätt till med hennes bror. Hon kallar Thomas till ett möte och kräver en förklaring – vad menar han med att Hope egentligen vill ha honom och inte Liam? En nervös Thomas lyckas snirkla sig ur situationen genom att skylla på ett missförstånd. Han menade inte att Hope har några känslor för honom nu, utan pratade om dåtid. Steffy låter sig övertygas, medan Finn verkar mer skeptisk. Senare kommer Thomas hem och bestämmer sig för att det får vara nog med galenskaperna. Han demonterar ”Hope” och packar ner henne i kartongen igen för att reklamera hela paketet – men då vaknar dockan till liv och verkar inte gilla det som pågår!

Erics hemliga dam

Quinn gör ett nytt försök att blidka far och son Forrester. Ridge vägrar lyssna på hennes ursäkter och Eric hotar med skilsmässa. Han kan inte lita på henne igen. Quinn vet att han fortfarande älskar henne, för annars hade han tagit ner porträttet ovanför öppna spisen. Till hennes förvåning verkar det som att han redan har bytt ut henne i sovrummet, när en viss annan dam kommer strosandes ner för trappan. Du ser vem i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Quinn anklagar Shauna för att försöka stjäla Eric.
✓ Zoe får oväntat besök av sin syster.
✓ Brooke får ett telefonsamtal från Bridget.

Lämna en kommentar