4 – 8 NOVEMBER 2021 • Steffy bjuder Finn på en överraskning i sovrummet, medan Quinn och Carter faller för frestelsen igen!

Med rätt att vänstra

Nattens mörker har fallit över Los Angeles och heta känslor vaknar till liv i de två senaste Glamour. Först har vi Quinn som kommer hem till Carter för att leverera en mapp med viktiga papper från Eric. Det visar sig vara en handskriven lapp med texten ”Kvällen är er” som ger de gamla vänsterprasslarna ett generöst frikort att förlusta sig med varandra för en natt. Även om Quinn och Carter egentligen inte vill något hellre än att slita av varandra kläderna och ge efter för sin brinnande åtrå, så känns det märkligt att göra det med Erics goda minne. Nåja, efter en stunds tvekan gör de slag i saken ändå och älskar med varandra på soffan. Samtidigt försöker Eric njuta av en lugn hemmakväll med sin martini, men blir först störd av Ridge och Brooke som upprepar sitt missnöje med att han inte genomförde skilsmässan från Quinn och sen av Katie, som har samma åsikt. Senare kommer Quinn smygandes hem mitt i natten och gör sin make sällskap i sängen. Han är vaken och vill bara veta: ”Älskade ni med varandra?”

Sexig överraskning

Finn har sagt upp bekantskapen med sin nyfunna mor och i kväll kommer hans belöning i form av en sexig överraskning från Steffy. Det hettar till ordentligt i sovrummet mellan det nygifta paret och du ser hela härligheten i måndagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Drömkyssen! 💋

Men vad är det här nu då? Har Finn förlorat förståndet fullständigt eller varför är hans och Paris läppar på väg att mötas på bilden här intill? Det är inte så illa som det verkar, eftersom det bara är Paris som dagdrömmer. Men det råder inte längre några tvivel om att den här inneboende socialarbetaren är på väg att bli lite för social med Dr. Finnegan! Kommer hennes önskedröm att bli Steffys mardröm?

Nästa avsnitt
✓ Ridge ger Justin i uppdrag att utreda Quinns förehavanden.
✓ Quinn och Carter går över gränsen på kontoret.
✓ Eric ger Carter en varning.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *