Hope och Liam tar sista steget i sin återförening och älskar med varandra – men en dödlig hemlighet hotar deras lycka!

Tillsammans igen

Nu när Liam har flyttat hem till sin familj, överraskar han sin fru med en romantisk middag för två. ”Den här romantiska gesten hjälper definitivt”, säger Annika Noelle (Hope) till tidningen Soap Opera Digest apropå avsnitten vi nu får se där paret försöker reparera sitt äktenskap. ”Hon är redo att börja om igen och varje liten ansträngning som Liam gör är bara till hjälp. Innerst inne tror jag att Hope har saknat honom.” Paret älskar med varandra för första gången sedan deras återförening, men morgonen därpå märker Hope att något fortfarande är på tok. ”Det var länge sen de var tillsammans på det sättet”, konstaterar Noelle. ”Så det infinner sig ett lyckorus av nostalgi dagen därpå. Men kort därefter beter sig Liam reserverad och konstig. Allt eftersom dagen fortskrider uppträder inte Liam som Hope hade trott att han skulle göra efter en sådan kväll. Att han är något annat än hänförd dagen efter är oroväckande och det signalerar att något mer pågår.”

Förlåtelse är en process

Dessutom jobbar Hope fortfarande på att förlåta sin make helt och hållet. ”Hope behöver mer från Liam innan hon slutligen är mottaglig för en fullständig försoning”, förklarar Noelle. ”Det är en svår fråga och jag är så glad för att författarna inte påskyndade den processen. Även om hon säger att hon vill jobba på det här, så säger hon inte ’Okej jag förlåter dig och allt är toppen. Jag litar på dig till hundra procent igen.’ Det görs fortfarande ansträngningar och båda två försöker bearbeta det från varsitt håll.”

Den dödliga hemligheten

Hope ber Liam att vara ärlig och anförtro sig åt henne, för hans egen skull och för att deras förhållande ska ha en framtid. ”Hope säger att det sista hon behöver är att han ska undanhålla sanningen igen eller inte vara fullständigt öppen och ärlig med henne,” förklarar skådisen. ”Hon avfärdade det i början, men nu har det gått tillräckligt lång tid. Något större pågår här och Liam måste avgöra om han ska göra sig sårbar och ta deras försoning till nästa nivå.” Det gör han också. Innan veckan är slut bryter Liam ihop och erkänner allt för Hope om kvällen då Vinny dog. Missa inte hennes reaktion och hur paret ska gå vidare – i veckans Glamour på Playdays och här på hemsidan!

Lämna en kommentar