ONSDAG 14 OKTOBER 2020 · Ridge och Brooke har en ljuv återförening. Quinn märker inte att Eric tjuvlyssnar när hon diskuterar sina intriger med Shauna i telefon. Arvingen Zende Forrester återvänder från Paris.

Och så levde de lyckliga…

Efter månader av lögner, manipulationer och missförstånd kan Ridge och Brooke äntligen gå vidare tillsammans och skriva nästa kapitel i deras kärlekshistoria. Eftersom det var Shauna som lämnade in deras skilsmässopapper betyder det att skilsmässan ogiltigförklaras och därmed även Ridges fyllebröllop i Las Vegas. Slutet gott, allting gott! Quinn ligger desto mer risigt till. I dag gör hon återigen misstaget att diskutera sina intriger med Shauna i telefon – högt och ljudligt för öron som informationen inte var ämnad åt. Den här gången är det Eric som får ett bryskt uppvaknande när han hör detaljer om sin hustrus intriger de senaste månaderna. Efter att ha avslutat samtalet gör Quinn ett halvhjärtat försök att bekänna sina synder för Eric, men han avbryter henne direkt och fräser att han redan vet allt. ”Hur kunde du, Quinn?” undrar han.

Välkommen hem

Adoptivsonen Zende Forrester gör comeback i dag och om du tänker ”Vem var Zende nu då?” så har vi sammanställt en liten minnesförfriskare här » åt dig. Han har uppehållit sig i Paris de senaste åren med sin fru Nicole, men har kommit hem själv utan vigselring på fingret. Vi får ingen förklaring till varför, utan istället är det Carters kärleksliv som kommer i fokus. Zende får veta att han dejtar Zoe och Carter får veta att Zoe och Zende följer varandra i sociala medier. Ser vi upptakten till ett nytt triangeldrama kanske?

Nästa avsnitt
✓ Quinn blir desperat när hela hennes värld rasar samman.
✓ Carter har häpnadsväckande nyheter åt Ridge och Brooke.

Lämna en kommentar