TISDAG 11 JUNI 2019・Hope och Liam träffas för att annullera sitt äktenskap, men Xander fattar ett drastiskt beslut som kan förändra allt.

Upp till kamp, Liam

Det har blivit dags för Hope och Liam att träffas och underteckna dokumenten som annullerar deras äktenskap. Men först får barnvakten Liam besök av Thomas, som blir nöjd med att hans kärleksrival befinner sig ”där han hör hemma” – hos Steffy och sina barn. En irriterad Liam klargör att skilsmässan från Hope inte betyder att han ska försvinna någonstans. Han kommer fortfarande vara Hopes vakthund och skydda henne mot den illasinnade änklingen som utnyttjar sin son för att uppnå egna egoistiska syften. Thomas verkar föga orolig och fortsätter hävda att han och Hope gör det som är bäst för barnen. Liam konstaterar att framtiden är osäker, men en sak vet han: ”Jag vet att du aldrig kommer att få Hope.”

Motvilligt beslut

Brooke gör ett sista desperat försök att få sin dotter på andra tankar och stanna kvar i sitt äktenskap, men Hope står fast vid sitt beslut. Senare är det dags att skriva under papperna. Advokaten Carter frågar båda parterna om de verkligen är säkra på sitt beslut att annullera äktenskapet och båda två är rörande överens om att de inte vill det – men har bestämt sig för att göra det ändå. Thomas är hemlig åskådare från övervåningen, när Hope och Liam utbyter sentimentala kärleksförklaringar och försöker motivera beslutet att gå skilda vägar, trots att de älskar varandra så mycket.

Räddaren i nöden

Men det finns en strimma av ljus i den annars mörka situationen. Xander är mer övertygad än nånsin om att sanningen måste komma fram, trots protester från sin flickvän Zoe, som bävar för att hamna i fängelse. I samma ögonblick som Hope greppar tag i pennan och ska underteckna annulleringen, klampar Xander in och ropar ”Stopp!” Thomas hånflin förbyts mot en sammanbiten blick, när Xander vädjar till de äkta makarna att inte skriva under några papper. Ska sanningen äntligen komma fram? Det ser vi i nästa avsnitt! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *