ONSDAG 14 JULI 2021 • Hope är fast besluten att kämpa för sin man: ”Ger inte upp förrän jag får ut dig härifrån.” Thomas rasar när han får veta att Liam orsakade Vinnys död.

Hopes kärlekslöfte

Liam Spencer vaknar upp till en bister verklighet efter att ha tillbringat sin första natt i häktet. Hope kommer på besök och försöker muntra upp honom med teckningar från barnen och peppande ord, men makarna kan inte bortse från det tragiska i att en skottsäker glasruta skiljer dem åt. ”Jag lovade att inte orsaka dig mer smärta och nu är vi här”, konstaterar Liam uppgivet. Men till skillnad från hans tidigare snedsteg genom åren, har han sin frus fulla stöd den här gången. ”Min man och dotters pappa kan få ett långt fängelsestraff för något som Bill gjorde”, påtalar hon för advokaten Justin och vädjar till honom att göra allt för att rädda hennes make ur den här orättvisa knipan. Justin lovar att göra sitt bästa, men erkänner att det ser mörkt ut. Tydligen ska han vara juridiskt ombud åt både Liam och Bill, som även han är häktad för sin inblandning. Hope och Liam tvingas ta ett tårfyllt farväl av varandra när besökstiden är slut, men Hope är fast besluten att rädda sin man och få hem honom igen.

Thomas raseri

Samtidigt tvingas Brooke informera Ridge och hans barn om att hennes svärson orsakade Vinnys död och riskerar att dömas för mord. Bilolyckan är en sak, men att Liam har undanhållit sanningen hela tiden är svårt att smälta. Thomas kokar av ilska förstås och hoppas att hans gamla ärkefiende ska dömas till ett livslångt fängelsestraff, medan Steffy undrar hur det här ska påverka Kellys relation med sin pappa. Brooke förstår deras upprörda känslor, men vädjar ändå om förståelse för sin dotter som riskerar att förlora sin familj.

Nästa avsnitt
✓ Eric blir förbryllad när han hör Shauna och Quinn diskutera otroheten med Carter.
✓ Carter plågas av dåligt samvete.
✓ Shaunas påstådda flirt med Carter förvånar Flo.

Lämna en kommentar