FREDAG 21 MAJ 2021 · Quinn försöker hitta gnistan i sitt äktenskap igen. Zoe vädjar till Carter att förlåta henne. Bill föreslår att Liam reser bort. Thomas ser en möjlighet att ta Liams plats i Hope och barnens liv.

Som man bäddar får man…?

När Quinn och Eric gifte sig lovade de att älska varandra i nöd och lust – men det sistnämnda har varit en bristvara länge nu i det här äktenskapet. De misstänkta anledningarna är något diffusa. Quinn vet inte om Eric har slutat älska henne, eller om hans sexdrift har avtagit på ålderns höst så att han faktiskt inte kan älska med henne längre. Enligt Eric själv är problemet att han inte kan bortse från Quinns senaste komplott när hon utnyttjade sin väninna Shauna för att försöka sabotera Ridges äktenskap. Intriger är högst osexigt och även om Eric valde att förlåta sin fru så har de fortfarande inte återförenats i sovrummet. Det vill Quinn ändra på nu. Efter ett eggande möte med Forrester-hunken Carter Walton är Quinn het på gröten och bestämmer sig för att i kväll ska hon och hennes älskade make vara tillsammans igen – på alla sätt. Skymningen hinner knappt inträda innan Eric ursäktar sig för att gå och sova, men Quinn tänker inte låta honom smita undan så lätt. Hon byter om till samma sexiga nattlinne som hon bar på deras bröllopsnatt och möter upp honom i sovrummet med en suktande blick. Ska hon lyckas få Eric på fall och tända gnistan i äktenskapet igen? Det ser du i dagens avsnitt som ligger och väntar på Playdays!

Trippelhot mot Liam

Liam hade avslöjat hela sanningen om smitningsolyckan och Vinnys död för Hope i dag om det inte vore för att pappa stoppade honom i sista minuten. Nu kräver Bill att hans son skärper till sig och jobbar på sitt pokerfejs, innan han sabotera hela komplotten och får dem båda två att hamna i fängelse. Tyvärr kan inte Liam lova det. Den här dödspakten påverkar hans psyke och han vet att inget annat hjälper än att träda fram och berätta sanningen. En desperat Bill överväger att tanka jetplanet och deportera sin son från landet så länge! Samtidigt är Hope helt övertygad om att Liam undanhåller något som har hänt. Under normala omständigheter skulle han aldrig tacka nej till att vara med sina barn, som han gjorde i kväll. Istället ser Thomas en chans att kliva in i papparollen och lovar Hope att alltid ställa upp för henne och barnen. Nu hotas Liams familjelycka på tre sätt – antingen hamnar han i fängelse, går in i en djup depression eller så tar Thomas tar över hans liv med Hope och barnen!

Nästa avsnitt
✓ Hope ber Liam att flytta hem.
✓ Polisutredningen av Vinnys död tar en ny vändning.

Lämna en kommentar