TISDAG 2 FEBRUARI 2021 Hope är tacksam för att Steffy har funnit kärleken igen. Liam vill berätta sanningen för Hope. Zende hamnar mitt i systrarna Buckinghams gräl.

Lyckan är en illusion

Efter att ha krigat om samma man i åratal, kan Hope äntligen med glädje konstatera att den tiden är förbi och att både hon och Steffy nu lever lyckliga med varsin man som de älskar. Hennes äktenskap med Liam är stabilare än någonsin och hon är övertygad om att Steffy har funnit något speciellt med Finn och att han är den rätte för henne. ”Det är möjligt för oss alla att komma överens”, konstaterar Hope belåtet. Liam och Steffy svarar med varsitt leende, samtidigt som Hopes skolskenshistoria känns som en illusion, efter att de ramlade i säng med varandra härom natten. Senare när de är ensamma, utbrister Liam att han inte kan fortsätta att leva i den här lögnen. ”Jag måste berätta för Hope”, resonerar han, trots att sanningen med största sannolikhet skulle kosta honom både sin fru och familj.

Zoe markerar sitt revir

Carter försöker övertyga Ridge om att hans blivande svägerska Paris vore perfekt som ansvarig för Forresters stiftelse. Han tror att det skulle glädja Zoe också, men vi får känslan av att hon snarare vill distansera sig från sin syster när hon ber Paris att sluta lägga sig i hennes liv – både privat och på jobbet. Paris förstår inte vad hon har gjort för fel och varför hennes syster har taggarna utåt och Zende avbryter dem innan hon hinner få någon riktig förklaring. Senare har Paris ett flirtigt möte med Zende när hon ertappar honom halvnaken efter att ha spillt kaffe på sin skjorta!

Nästa avsnitt
✓ Thomas blir utskriven från sjukhuset.
✓ Brooke ger Thomas ett oväntat erbjudande.
✓ Carter planerar en överraskning åt Zoe.
✓ Steffy ger Liam en varning.

Lämna en kommentar