9 – 10 DECEMBER 2020 · Wyatt anklagar Shauna för att försöka stjäla hans mammas liv. Liam tror att Thomas manipulerar hans fru igen.

Svärmors dubbelspel?

När Eric fick reda på att Quinn och Shauna hade varit i maskopi för att sabotera hans sons äktenskap, valde han att lägga hela skulden på sin fru och sparka ut henne från deras hem – medan han ansåg att Shauna var ett oskyldigt offer i situationen och lät henne bo kvar i gästhuset på gården. Nu har det gått flera veckor sen dess och Quinn tror att hennes väninna har lämnat huset som hon lovade, men Wyatt har upptäckt att så inte är fallet. Shauna känner sig som hemma i Forresters ståtliga familjehem och dricker martinis med Eric om kvällarna i hemlighet. Nu anklagar han Shauna för att inte ha rent mjöl i påsen och han vill veta om hon försöker stjäla hans mammas man och liv? Flo hamnar mitt i hetluften, men litar på sin mamma när hon säger att Eric propsade på att hon skulle bo kvar. Genom att bo kvar i huset hoppades hon övertala Eric att ge Quinn en till chans, vilket dessvärre inte har fungerat. Det är tydligt att Wyatt inte litar på vad Shauna säger, vilket försätter Flo i en svår situation. Hur det här dramat löser sig ser du i torsdagens avsnitt.

Thomas tar nästa steg

På Forrester Creations är alla överens om att Thomas designarbete den sista tiden är det bästa han någonsin har skapat – och därför har Hope överseende med hans märkliga relation till en skyltdocka som är modellerad efter hennes utseende. Thomas har slitit dag och natt med sina kreationer på sistone och har inte haft tid att träffa sin son Douglas så ofta som han hade önskat. Därför erbjuder sig Hope att ge honom ledigt och ta med honom hem till stugan för att ge far och son lite kvalitetstid tillsammans. Det dröjer inte länge innan Liam får veta vad som pågår och han ser det som ännu en bekräftelse på att Thomas manipulerar hans fru igen. Har Liam fog för sin oro? Se själv i dagens avsnitt hos Playdays.

Nästa avsnitt
✓ Liam försöker övertyga Steffy om att Thomas fejkar sin förändring.
✓ Quinn blir rasande när hon får reda på Shaunas svek.
✓ Hope beundrar Thomas relation med Douglas.

Lämna en kommentar