14 – 15 APRIL 2021 · Steffy försöker fly från sina problem, men Finn stoppar henne med ett romantiskt frieri! Thomas har glädjande nyheter åt Hope.

Finn släpper inte Steffy

Efter månader av motgångar och besvikelser är det äntligen dags för somliga att få ett lyckligt slut. Det hela börjar med att Finn och Thomas tvingar fram sanningen från Vinny i sjukhuslabbet – Ja, han har fifflat med Steffys faderskapstest och Finn är egentligen pappan till hennes ofödda barn. En lyrisk Finn åker raka vägen till Forrester Creations för att ge sin flickvän den goda nyheten, men möts istället av Ridge som meddelar att Steffy är på väg att lämna landet. Finn kan inte låta det hända, så han trampar gasen i botten och anländer till strandhuset precis när Steffy är på väg att åka till flygplatsen med en packad väska. ”Att tvinga dig se på när jag uppfostrar ännu ett barn med en annan man är bara för grymt”, säger hon gråtande och anser att det bästa för dem båda är att hon låter honom bilda familj med en annan kvinna. Finn är inte alls intresserad av det, eftersom Steffy är den perfekta kvinnan för honom. Steffy får en chock när han plötsligt går ner på knä och friar med sin mammas förlovningsring. Svaret får vi vänta på till i morgon – och även reaktionen till att Finn är barnets pappa. Det vill vi inte missa!

Glädjande nyhet

Samtidigt får Hope besök av Thomas, som levererar den glädjande nyheten att Liam inte är pappan till Steffys barn ändå. Är det nya beskedet tillräckligt för att rädda Hopes äktenskap med Liam och kan hon förlåta honom nu? Det återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Steffy svarar på Finns frieri och får veta att han är pappan till barnet.
✓ Wyatt försöker muntra upp sin bror.
✓ Hope är tacksam för att Thomas avslöjade sanningen om faderskapet.

En kommentar

  1. Hops var tillsammans med Thomas

Lämna en kommentar