TISDAG 1 SEPTEMBER 2020・Katie blir besviken när hon får veta att Bill fortfarande har känslor för hennes syster. Ridge och Brooke försöker reda ut sina förvecklingar.

Katie fattar ett beslut

När en smygtagen videofilm avslöjade Bill och Brookes otrohetskyss i våras valde Katie att sparka ut sin make från deras hem och omvärdera sitt liv. Den senaste tiden har Bill försökt ta kontakt via telefon och sms, men Katie har inte varit redo att förlåta honom – förrän nu. Efter noga övervägande har hon bestämt sig för att ge deras äktenskap en till chans, åtminstone för deras sons skull. Men när hon kommer till sin makes kontor för att leverera beskedet, råkar hon höra något som omkullkastar alla hennes planer. ”Tänk om Ridge såg dig stå i hans vardagsrum och hörde dig erkänna din odödliga kärlek för Brooke?” säger Quinn, som förstås diskuterar den senaste händelseutvecklingen i svartsjukedramat med Brooke och Ridge. När Katie dyker upp, ursäktar sig Quinn snabbt och lämnar Bill åt sitt öde. ”Sa du till min syster att du älskar henne?” undrar Katie besviket. Hon är trött på att Brooke alltid är den tredje parten i deras förhållande och nu får det vara nog. Avslöjandet får Katie att fatta ett stort beslut – som du ser i dagens avsnitt på Playdays.

Vem älskar vem?

Samtidigt vill Brooke veta vad Shauna gör i Ridges sovrum. Det rimmar verkligen inte med deras planer för kvällen. Ridge ber att få prata med sin ex-fru enskilt och förklarar att han blev vittne till hennes samtal med Bill tidigare. Brooke beklagar det, men anser inte att hon kan ta något ansvar för Bills känslor för henne. Ridge anser att hon har ett ansvar för orden som kom från hennes egna mun – att hon alltid kommer att älska Bill. ”Det var bara ett uttryck”, menar Brooke och försöker tona ner ordens betydelse. ”Du känner säkert likadant för Taylor”, förmodar hon. Ridge anser inte att det går att jämföra, eftersom Taylor är mamman till hans barn. Brooke suckar uppgivet över att de låter andra människor komma i vägen för deras lycka igen. ”Det här är inte slutet för oss”, hävdar hon envist, men frågan är om Ridge ändå anser det?

Nästa avsnitt
✓ Brooke och Shauna ryker ihop.
✓ Ridge kan inte förlåta Brooke.
✓ Katie bävar för att berätta sanningen för Will.

Lämna en kommentar