LÖRDAG 22 MAJ 2021 · Hope ger Liam ett efterlängtat besked – han är välkommen hem! Polisutredningen av Vinnys död tar en ny vändning och många är misstänkta.

Hopes stora beslut

Playdays bjuder på extra Glamour den här pingsthelgen, så det är bara att slå sig till rätta och njuta! Liam har knappt sovit en blund i natt och verkar gå ännu en ångestfylld dag till mötes, men anar inte att den snart kommer att ta en mycket ljusare vändning. Först upprepar Bill sin förmaning från gårdagen – att hans son måste kamma sig, gå till jobbet och glömma den där lilla detaljen att han orsakade en människas död härom kvällen. Liam vet inte hur det ska gå till, men först på agendan står ett besök hos Hope. Hon är djupt oroad efter att han ställde in deras lunch igår och valde att inte komma hem och träffa barnen. Brooke ser sin dotters oro som ett tecken på att hon är redo att förlåta Liam. Så verkar också vara fallet, när Liam kommer hem och Hope erkänner att hon saknar honom och deras familjeliv. Stugan är deras hem, men det känns inte som det utan honom. Hope förklarar att hon inte begärde separationen för att straffa honom, eller för att hon inte älskar honom längre. ”Jag behövde komma underfund med mina känslor, behov och vad som är viktigt för mig” och hon har kommit fram till en slutsats. ”Vårt äktenskap och vår familj är det som betyder något för mig” och därför har hon bestämt sig för att förlåta honom. ”Jag vill att du kommer hem”, vädjar hon. Liams reaktion och hans återförening med Hope lämnar inte ett öga torrt. Se hela härligheten i dagens avsnitt på Playdays!

Två teorier och tre misstänkta

Vincent Walkers död väcker frågetecken hos polisen, som nu jobbar efter två olika teorier – antingen var det en vanlig smitningsolycka eller så körde någon på honom med vett och vilja. Polismästare Baker tror att Vinnys fiffel med faderskapsproverna gav honom en del nya fiender, medan inspektör Sanchez tvivlar på att någon skulle döda honom bara för det. Baker håller ändå fast vid sin teori och vill hålla förhör med Finn, Thomas (igen) och Liam Spencer. Han påpekar att Liam var den som drabbades mest av faderskapsfifflet, eftersom konsekvenserna blev förödande för hans äktenskap och familj. ”Walker jäklades med deras liv och det fick stora konsekvenser”, konstaterar han och är fast besluten att ta reda på om någon av dem förlorade besinningen och vållade hans död!

Nästa avsnitt
✓ Liam återförenas med Hope, men plågas av den mörka hemligheten.
✓ Zoe ber Quinn att göra ännu ett försök med Carter.
✓ Bill överreagerar när polismästare Baker kommer för att prata med Liam.

Lämna en kommentar