Har du precis hittat till oss? Börja här för att komma igång med Glamour-tittandet snabbt och enkelt!

Just nu är det många som hittar till oss och blir medlem på vår sajt. Det är förstås jättekul och alla är varmt välkomna! 🙂 Eftersom många nya medlemmar kontaktar oss med samma funderingar, kommer här svar på de allra vanligaste frågorna!

Jag vill fortsätta följa Glamour där svensk TV slutade – var ska jag börja?

Då ska du börja med avsnittet som hos oss är daterat 12 april. För att göra det alldeles extra enkelt för dig så har du en artikel om avsnittet här: 12 april. Om du är inloggad som medlem ser du även en direktlänk till avsnittet på Playdays sajt. Som du förstår har du många nya och härliga Glamour-avsnitt att se fram emot därefter, så vi önskar dig mycket nöje!

Kommer ni också att göra uppehåll i Glamour under sommaren?

Absolut inte. Under sommaren behöver vi inte bara D-vitamin från solens härliga strålar, utan även en daglig dos Glamour – det är vår starka övertygelse. Ta gärna med oss i surfplattan och mobilen till sommarstugan, hängmattan, stranden eller var du än föredrar att tillbringa din sommar – vi lämnar dig inte! ⛱

Kan jag få svensk text till avsnitten?

Ja, alla avsnitt på Playdays sajt och alla klipp här på Glamour-sidan har svensk text. Om du inte ser texten automatiskt, klicka på CC- knappen i spelaren och välj ”Svenska” för att slå på den.

Kan jag titta på min stora TV istället för datorn eller mobilen?

Absolut. Både Playdays och vår sajt har stöd för Airplay och Chromecast som är två av de enklaste sätten att överföra bild och ljud till din TV-apparat:

Om du har en Apple TV-box aktiverar du airplay genom att klicka på airplay-symbolen i spelarens nedre högerkant: Mer information om Airplay finns på Apples hemsida här »

Om du har en Chromecast-dongel i din TV så aktiverar du Chromecast genom att klicka på symbolen i spelarens nedre högerkant: Mer information om Chromecast finns på Googles hemsida här »

Jag har registrerat mig som medlem, men inte fått något aktiveringsmail.

Kolla om mailet har hamnat i din skräppost-mapp eller Kontakta oss » så hjälper vi dig!

Undrar du över något helt annat än frågorna här ovan, så är du förstås välkommen att höra av dig här: Kontakta oss » så återkommer vi med ett svar så fort som möjligt!

Comments are closed.