FREDAG 14 MAJ 2021 · Liam får en chock när Vinny verkar vara återuppstånden och ute efter hämnd! Quinn och Paris försöker hjälpa Zoe att lappa ihop sitt förhållande med Carter. Thomas blir förhörd av polisen.

Utredning pågår

Liams situation tar en mardrömslik vändning i dagens avsnitt, men vi börjar med att titta in på Forrester Creations där nyheten om Vinnys död är ett hett samtalsämne på chefskontoret. Hope är förvånad över att Liam blev så känslosam över dödsbeskedet, medan Thomas bearbetar sorgen med att fokusera på sitt arbete. Senare dyker en bekant filur upp – kommissarie Baker, som under flera decennier har hanterat Glamours polisutredningar i klurigaste Columbo-anda. Vi får veta att han har befordrats till polismästare nu. Thomas hoppas att polisen lägger ner mycket krut på utredningen och hittar odjuret som körde på hans vän och lämnade honom för att dö vid vägkanten. Baker lovar att gå till botten med ärendet och ber att få ställa några frågor om hur vänskapen påverkades av upptäckten att Vinny hade fifflat med hans systers faderskapsprov. ”Tror du att jag är inblandad i Vinnys död?” undrar en irriterad Thomas. Vi vet förstås att den riktige gärningsmannen är Liam och i dagens avsnitt tar hans dåliga samvete sig uttryck i skrämmande hallucinationer som kunde vara hämtade ur valfri Stephen King-historia. Liam slumrar till på soffan och vaknar plötsligt av att Vinny står framför honom – återuppstånden, förbannad och ute efter vedergällning. Se de skrämmande scenerna i dagens avsnitt på Playdays!

Quinn hjälper till

Zoe har kört fast i sina försök att vinna tillbaka Carters förtroende. Hon försöker bevisa att hon har förändrats och har till och med gett sin välsignelse åt Paris förhållande med Zende, men Carter bara gratulerar henne till sin personliga utveckling och vill ändå inte vara en del av den. ”Han är så sårad att det inte spelar någon roll vad jag säger”, suckar hon uppgivet. Men hjälp kommer från ett oväntat håll när Quinn erbjuder sig att prata med Carter å hennes vägnar och försöka övertala honom att ge förhållandet med Zoe en till chans. Kommer Quinn att lyckas med uppgiften, eller har hon en dold agenda med sin hjälp? Det får vi se nästa vecka!

Nästa avsnitt
✓ Bill försöker lugna ner Liam efter hans hallucination.
✓ Quinn och Erics äktenskap knakar i fogarna.
✓ Thomas berättar för Hope om sitt märkliga möte med polismästaren.

2 kommentarer

  1. Liam ser ju ut att vara på bristning gränsen. Å nu såg han spöken. Dollar Bill tror att allt löser sig.. För han är så mäktig som han själv säger??

Lämna en kommentar