6 – 7 JULI 2021 · Liam erkänner: ”Det var jag som dödade Vinny” och blir omedelbart inlåst i häktet. Hope ger Liam ett känslosamt besked innan de skiljs åt – för evigt?

Misstänkt för mord

Var beredd på mycket tårar och starka känslor när Liam och Hopes värsta farhågor besannas i de senaste avsnitten. Det hela börjar med att Liam kommer till polisstationen och begär ett möte med polismästare Baker för att erkänna sin inblandning i Vinnys död. Bill dyker upp i sista minuten och avråder sin son från att begå sitt livs största misstag. Till allas förvåning verkar det som att Liam ändrar sig och tänker lämna polisstationen utan att ha erkänt nånting, men senare visar det sig vara en bluff för att bli av med Bill. Liam är fortfarande besluten att ge polisen en bekännelse. ”Det var jag som dödade Vinny”, erkänner han för den förvånade polismästaren, som ber att få hela historien. Liam förklarar att Vinny dök upp mitt på vägen och att han inte hann väja undan, men nämner ingenting om sin pappas inblandning och hävdar att han var ensam i bilen. Det visar sig snart vara ett stort misstag, eftersom Baker förstår att Liam undanhåller information – som varför han tog offrets plånbok och telefon. Precis som befarat, drar Baker slutsatsen att Liam avsiktligen körde på Vinny, smet från brottsplatsen och försökte röja undan alla bevis. Liam blir häktad och misstänkt för mord. En förtvivlad Hope lovar att hon förlåter honom – för allt – innan han förs bort i handbojor!

Tillökning i familjen

På Forrester Creations är stämningen desto muntrare, när Steffy visar upp ultraljudsbilden på sitt ofödda barn och berättar för Ridge att han ska bli morfar åt en liten pojke! Thomas blir nedstämd när Vinnys namn kommer på tal och Steffy hoppas att polisen ska hitta mördaren snart, så att historien får ett avslut. Hur hon reagerar när hon får veta att pappan till hennes dotter har blivit gripen för dådet återstår att se!

Nästa avsnitt
✓ Hope konfronterar sin svärfar: ”Hur kunde du?”
✓ Polisen får ännu ett erkännande.
✓ Brooke får veta att Liam är häktad.

Lämna en kommentar