ONSDAG 23 SEPTEMBER 2020・Nyheten om Steffys nya kärleksliv sprider sig snabbt. Liam kommer hem till Steffy och gör en oroväckande upptäckt!

Steffys nya kärlek

Efter veckor av smärta och lidande verkar Steffy äntligen ha funnit rätt medicin – kyssar från sin stilige doktor Finnegan. Om det inte skulle hjälpa så har hon även ett hemligt lager med värktabletter från svarta marknaden. När Finn säger att han inte kan skriva ut mer piller åt henne, lovar Steffy att det inte gör något. Det enda hon kommer att be honom om framöver är fler kyssar. Det nyförälskade paret är så uppslukade av varandra att de knappt hör när Hope dyker upp för att lämna Kelly. Stämningen blir pinsam när Steffys rosiga kinder och nervösa blick avslöjar precis vad som pågår. Hope är bara glad för att hennes gamla kärleksrival verkar ha gått vidare med en ny man och hon går raka vägen till Spencer Publications för att berätta den goda nyheten för sin make. Liam har svårt att se det positiva i situationen. ”Det finns en anledning till att läkare inte bör bli ihop med sin patient”, morrar han och verkar djupt orolig för sin ex-frus rehabilitering. Han är även orolig för sin dotter och känner sig tvungen att åka hem till Steffy och kolla läget.

Överdos?

Hope blir fundersam över Liams starka reaktion. Hon lättar på sitt hjärta för Wyatt och säger att hans bror borde se det positiva i att Steffy har hittat kärleken igen. Hon tror att läkaren kan vara den som hjälper henne att komma på fötter igen. En sak är säker – det sistnämnda kan Steffy verkligen behöva hjälp med, för när Liam kommer till huset ligger hon medvetslös i soffan efter att ha tagit en av de illegala värktabletterna. Liam blir förskräckt när hon är helt livlös!

Oj, vilken cliffhanger! Det här avsnittet var faktiskt det sista i säsong 33, men redan på måndag drar säsong 34 igång på Playdays. Hoppas att du är med och tittar då!

Nästa avsnitt (Måndag 28 september)
✓ Steffy vaknar till liv och blir irriterad på Liam.
✓ Liam hittar den gömda pillerburken.
✓ Hope och Thomas når ett nytt samförstånd.

2 Comments

  1. Spännande!!! Ser fram emot nya händelser i Glamour

  2. De händer mkt nu, och jag ser fram emot att följa serien, precis som jag gjort sedan första avsnittet kom t Sverige och visades på TV.

Lämna en kommentar