ONSDAG 21 OKTOBER 2020 · Liam anser inte att Finn är den rätte för Steffy: ”Hitta en annan patient att dejta!” Carter vill ta nästa steg i förhållandet med Zoe.

Liam går till attack

Liam har länge varit kritisk till den spirande romansen mellan Steffy och hennes läkare Dr. Finnegan och i dag händer något som verkligen får droppen att rinna över bägaren. Av en händelse får Liam veta att Finn har bett barnskötaren Amelia att lämna Kelly hemma hos Steffy, som blir utskriven från behandlingshemmet i dag och får komma hem. Medan Steffy blir överlycklig när hon kommer hem och får veta att Kelly ligger och sover i barnkammaren, blir Liam rasande över att Finn anordnade det här utan att kontakta honom först. Hope håller visserligen med Liam i sak, men tycker ändå att hans reaktion är överdriven och önskar att han bara kunde glädjas åt att Steffy verkar ha funnit kärleken igen. En upprörd Liam åker raka vägen till strandhuset och försöker tygla sin irritation när han välkomnar Steffy hem och gratulerar till hennes stora framsteg. Men när Steffy går till barnkammaren för att återförenas med sin dotter, passar Liam på att ge Finn några väl valda ord. Om han hade låtit bli att inleda en privat relation med sin patient, så hade pillermissbruket kunnat undvikas och Steffy hade aldrig behövt skrivas in på behandlingshem och vara utan sin dotter över huvudtaget. Finn försöker försvara sig, men en ilsken Liam avbryter honom direkt och klargör att han alltid kommer att skydda mamman till sitt barn – och om Finn har något emot det så borde han hitta en annan patient att dejta!

Ska vi flytta ihop?

Carter och Zoe har träffats en hel del på sistone och trivs i varandras sällskap, även om Zoes uppmärksamhet har blivit något splittrad sedan Zende kom tillbaka. I dag visar Carter att han vill ta nästa steg i förhållandet, när han tar med Zoe för att visa sin nya läckra vindsvåning som han har köpt av Ridge – möblerad och klar. När Zoe berömmer inredningen, erbjuder Carter henne att ta emot en egen nyckel och föreslår att de flyttar ihop.

Nästa avsnitt
✓ Finn går till motangrepp mot Liam och det blir upptakten till en ny rivalitet.
✓ Carter och Zoe diskuterar deras framtid tillsammans.

Lämna en kommentar