MÅNDAG 10 JUNI 2019・Hur ska livet gå vidare för Liam efter skilsmässan från Hope? Brooke är besviken på sin dotters beslut och Flo uppmanar Hope att inte ge upp – hennes barn finns där ute!

Här är ditt liv, Liam

En ny dag gryr i Los Angeles – och en ny tillvaro för Liam Spencer, som tog farväl av sitt äktenskap med Hope i förra avsnittet. Nu är frågan hur han ska gå vidare. Ska han följa Hopes råd att återförenas med Steffy och bli en pappa till flickorna på heltid, eller… ska han kanske flytta till Tibet och bli en munk? ”Jag har ingen plan utan tar en dag i taget”, säger Liam ärligt när Ridge grillar honom med frågor om framtiden. Han inser att Steffy egentligen inte behöver hans hjälp. Hon är en supermamma på alla sätt. Senare får dock supermamman ett problem, hon ska åka till barnläkaren med den ena flickan och hade tänkt lämna den andra hemma med barnflickan, som nu har fått förhinder. ”Jag kan passa Phoebe”, erbjuder sig Liam. Han vill gärna träffa sin dotter så mycket som möjligt, utan att vara till besvär för sin ex-fru. ”Det är är ditt hem”, säger Steffy och tillägger att han alltid är välkommen.

Brooke besviken

Den som har mest invändningar mot Hope och Liams skilsmässa är Brooke. Hon hoppades in i det sista att hennes dotter skulle ändra sig och stanna i äktenskapet, men i dag får hon veta att det inte blev så. En uppgiven Brooke beklagar sig för sin make, som inte alls förstår problemet. ”Vore det verkligen så hemskt om Steffy och Liam återförenas?” undrar han, vilket hans fru borde uppfatta som en krigsförklaring.

Det finns hopp för Hope

Även Flo är bestört över att äktenskapet mellan Liam och Hope har nått vägs ände. Det här hade aldrig hänt om deras dotter inte hade dött, vilket Flo förstås vet att hon inte har. Wyatt försöker distrahera sin flickvän med kyssar, men till slut bubblar skuldkänslorna över och Flo bestämmer sig för att gå hem till Hope och kolla läget. Hon vädjar till sin nyfunna kusin att inte ge upp hoppet om sitt äktenskap – eller drömmen om att bilda ett familjeliv med Liam. ”Någonstans där ute finns ett barn som bara väntar på att du ska bli dess mamma”, säger Flo utan att redovisa precis hur hon vet det! □

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *