TORSDAG 10 SEPTEMBER 2020・Steffy vädjar till Finn att ge henne ett nytt recept med värktabletter. Hope delar Liams oro att något inte stämmer med Steffy.

Steffy är inte ensam

Liam känner Steffy väl efter alla deras år tillsammans och misstänker att hon egentligen mår sämre än vad hon ger skenet av. Hans teori bekräftas av Hope, som berättar om sitt udda möte med Steffy för bara en stund sedan. Hon trodde att de kunde ta en vänskaplig fika, men istället fick Steffy ett utbrott och anklagade henne för att undanhålla Kelly. Liam kan inte låta bli att känna dåligt samvete. ”Steffy är för ensam”, konstaterar han. Hope påtalar att hon inte är helt ensam ändå, för hon bor granne med sin läkare som tydligen gör hembesök och tittar till henne ibland. Liam reagerar med förvåning – och kanske lite undertryckt svartsjuka?

Snälla, doktorn…

Samtidigt erbjuder Dr. Finnegan både sitt stöd och en snabbanalys av Steffys känslomässiga välbefinnande, eller bristen på det. Fototavlan med Liam på väggen tyder på att Steffy har svårt för att släppa det förflutna och Finn kan bara förmoda att livet inte blev som hon hade tänkt sig. Steffy erkänner att det är svårt ibland, men framhåller ändå att smärtorna från olyckan är det största problemet – och lyckligtvis är det något som Finn kan hjälpa henne med. ”Snälla bara ring in ännu ett recept åt mig”, vädjar hon och hoppas att den gode doktorn inte ska kunna säga nej. Om han kan det ser vi nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Bill får besök av en ilsken Ridge.
✓ Liam och Hope undrar hur de kan hjälpa Steffy på bästa sätt.
✓ Finn uppmuntrar Steffy att lätta på sitt hjärta.

Lämna en kommentar