FREDAG 4 SEPTEMBER 2020・Shauna hjälper Ridge att hitta livsglädjen igen med ett dopp i poolen. Quinn hånar Brooke, men får svar på tal.

Ett glädjedopp i poolen

Shauna har lovat Ridge ett lyckligare liv om han väljer att dela det med henne. Det börjar med ett dopp i poolen och badkläder är valfritt. ”Om trädgårdsmästaren ser mig göra baklängesvolter naken kommer han inte att kunna sova”, förmodar Ridge, så det blir med badkläder på. Tyvärr får vi tittare inte följa med till poolen, men efteråt verkar det som att Shauna både har vunnit över Ridge i en simtävling och lyckats få honom på bättre humör. Kan Shauna verkligen vara kvinnan som får Ridge att glömma sin Logan?

Quinn hånar Brooke

Bill gör ingen hemlighet av att han gärna tar över rollen som mannen i Brookes liv. ”Lägg din framtid i mina händer och lita på mig”, vädjar han. Dessvärre är inte Brooke intresserad. Hon förstår att alltihop är en fix idé och tror att han egentligen saknar sin familj med Katie. Plötsligt dyker Quinn upp och blir skadeglad när hon ser vad som pågår. Brooke ber att få prata med sin fiende enskilt och klargör att hon inte tänker ge upp. Hon vet att Ridge blev manipulerad till att begära skilsmässa och gifta sig med Shauna och hon lovar att sanningen ska komma fram, som den alltid gör förr eller senare – och då kommer Eric äntligen att genomskåda Quinn och sparka ut henne! Med det resoluta löftet önskar vi en trevlig helg och hoppas på återseende på måndag.

Nästa avsnitt
✓ Hope och Liam har en familjekväll med alla barnen.
✓ Thomas försöker gå till botten med sin systers smärta.
✓ Steffy blir deprimerad efter ett telefonsamtal från Hope.

Lämna en kommentar