ONSDAG 28 OKTOBER 2020 · Carter planerar en framtid med Zoe medan hon väcker starka lustar hos Zende. Liam ber Finn och Steffy om ursäkt. Thomas fixering av Hope tar en obehaglig vändning.

Vem tar vem?

Zoe fortsätter att imponera på Zende i dag med sin musikaliska talang och skönhet. Han tror att hon har alla de rätta förutsättningarna för att bli en superstjärna och vill gärna presentera henne för en vän som jobbar i skivindustrin. Zoe blir lite generad av allt beröm och försöker skifta fokus genom att berömma Zendes framgångar som designer. Samtidigt får Carter ofrivilligt ta emot kärlekstips från Forresters vaktmästare Charlie och avslöjar att han har stora planer för Zoe i kväll som han hoppas ska bana väg för deras framtid tillsammans – frågan är om hon är med på noterna eller om hon hellre vill skapa ljuv musik med Zende?

Liam kryper till korset

Finn och Steffy blir oroliga när Liam kommer på oönskat besök ännu en gång – men den här gången vill han be om ursäkt för sitt tidigare beteende. Efter ett samtal med sin fru inser Liam att han inte har någon rätt att lägga sig i deras beslut att inleda ett förhållande. Därför ger han dem sin välsignelse. Hope är också tacksam för att Liam tog sitt förnuft till fånga. Det är viktigt att de alla kommer överens för barnens skull. Thomas påpekar att Liam fortfarande inte tror att han har förändrats, vilket Hope erkänner att hon också är skeptisk. Han lovar att motbevisa dem, men innan det här avsnittet är slut händer något chockerande som tyder på att Thomas sjuka besatthet av Hope är långtifrån över!

Nästa avsnitt
✓ Thomas har obehagliga hallucinationer.
✓ Carter har planerat en romantisk kväll för Zoe.
✓ Hope tror att Thomas har förändrats, men Liam är skeptisk.

Lämna en kommentar