13 – 14 OKTOBER 2021 • Steffy är djupt besviken på Finn och nu är deras framtid hotad. Finn flyttar ut i gästhuset och får sällskap av en annan kvinna. Quinn försöker hjälpa Eric med hans impotens.

Början till slutet?

Finn och Steffy har knappt varit gifta en vecka och borde njuta av en romantisk smekmånad nu, men istället riskerar deras äktenskap redan att spricka. Orsaken är förstås nya svärmor Sheila Carter som Finn lovade dyrt och heligt att hålla borta från deras familj, men som Steffy ändå ertappade med deras nyfödda son i famnen. Hon vet inte hur hon ska kunna lita på sin man igen och saken blir inte bättre när Finn erkänner att han innerst inne ville träffa sin biologiska mamma en sista gång. Steffy behöver vara ifred och smälta det som hänt, så Finn erbjuder sig att sova i gästhuset i natt. Är det här början till slutet för paret?

Sällskap i gästhuset

En stund senare får Steffy besök av sin pappa och berättar vad som hände. Ridge blir rasande och förstår inte hur hans svärson kunde göra något så korkat. Steffy vet inte vad hon ska göra. Rädslan för vad Sheila ska ta sig till härnäst upptar hennes tankar hela tiden och efter Finns stora svek kan hon inte se honom på samma sätt längre. ”När jag ser hans ansikte ser jag bara Sheila”, erkänner hon och oroar sig för vad det innebär att fiendens DNA finns i både Finn och deras sons blod. Samtidigt får Finn besök i gästhuset av Paris som erbjuder tröst och stöd – kanske lite för mycket, får vi känslan av! Samtidigt verkar Sheila inte hålla sitt löfte att lämna stan, medan Quinn försöker hjälpa Eric att bota sin impotens. Om hon lyckas ser du i de senaste Glamour-avsnitten på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Steffy överväger att inte lämna in äktenskapslicensen.
✓ Finn hamnar i en känslosam kram med Paris.
✓ Carter erkänner för Quinn att han saknar deras kärleksmöten.

Lämna en kommentar