12 – 13 AUGUSTI 2021 • Quinn övertalar Eric att förnya deras äktenskapslöften, men oinbjudna gäster hotar att förstöra hennes planer. Finn och en barnmorska hjälper Steffy med en annorlunda förlossning!

I lögn och lust

Quinn vet att hon bröt sina äktenskapslöften när hon gick till sängs med familjevännen Carter, men har hittat en praktisk lösning på problemet – att helt enkelt avlägga nya fräscha löften till sin ovetande make. I dag samlas släkt och vänner (det vill säga Wyatt och Flo) för att fira Eric och Quinn när de förnyar sina äktenskapslöften. Men alla är inte lika stöttande. Brooke tar Eric åt sidan och ifrågasätter om han verkligen vill ge sin lögnaktiga hustru förnyat förtroende. Eric står fast vid sitt beslut och klargör att han älskar sin fru. Om Brooke inte kan acceptera det är det bättre att hon håller sig borta idag. Quinn blir rörd till tårar när hon hör sin make försvara henne, och klargör senare för sin ärkerival Brooke att hon inte är välkommen i hennes hem. Ingen ska få förstöra hennes stora dag. Men Brooke är inte det enda hotet mot hennes lycka. Paris är fullt medveten om Quinns otrohet med Carter och kan inte acceptera att hon lurar den snälla Mr. Forrester till altaret under falska premisser. Medan gästerna väntar otåligt i vardagsrummet på att ceremonin ska börja, smyger Paris upp till övervåningen där Quinn håller på att göra sig i ordning och ifrågasätter hur hon kan gå vidare med det här falskspelet. Quinn anser att Paris bara är en naiv snorunge som inte vet någonting om livets alla svårigheter. ”Jag vägrar låta dig förstöra mitt liv och min framtid med Eric”, fräser Quinn ilsket och hotar med ge Paris sparken från Forrester om hon yttrar ett ord om det hon vet! Ingen av dem anar att någon står med örat pressat mot dörren och hör vartenda ord av den hotfulla diskussionen. Se vem i dagens avsnitt på Playdays!

Tillökning i familjen

Glamours lyckligaste par just nu – Steffy och Finn – får en spännande dag när deras son bestämmer sig för att födas! Det hela börjar med att Steffy känner av några värkar och en stund senare när hennes vatten går råder det inga tvivel om vad som är på väg att hända. Paret har bestämt sig för en hemmafödsel i vattenbad, med bara dem själva och en barnmorska närvarande. Finn är märkbart nervös och förväntansfull när han försöker hjälpa sin fästmö genom förlossningen, som blir en fin upplevelse och ett oförglömligt minne för livet. Missa inte de känslosamma scenerna när Steffy och Finn välkomnar sin son till världen i dagens avsnitt på Playdays!

Nästa avsnitt
✓ Steffy och Finn ger sin nyfödda son ett speciellt namn.
✓ Donna anförtror sig åt Katie.
✓ Brooke sätter stopp för ceremonin.

Lämna en kommentar