TORSDAG 13 JUNI 2019・Steffys lyckliga familjeliv hotas av dåliga nyheter från hennes bror.

Dåliga nyheter på väg

Thomas Forrester har fått reda på riktigt saftig information som kan vända upp och ner på tillvaron för flera av våra Glamour-favoriter. Det nyfödda barnet som hans syster Steffy adopterade och kallar för Phoebe är i själva verket Hope och Liams dotter Beth som förmodas ha dött vid födseln. Nu är Thomas beväpnad med hela sanningen och måste ge sin syster den dåliga nyheten. ”Phoebe är inte din dotter”, avslöjar han och hinner även nämna att ”En annan kvinna blev fråntagen sin dotter”, innan Liam avbryter honom och klargör att han inte är intresserad av något som Thomas har att säga. Han förmodar att hans gamla vapendragare bara har kommit för att spela skadeglad över att Liam och Hope annullerade sitt äktenskap tidigare i dag.

Snillen spekulerar

Samtidigt spekulerar trion Zoe, Xander och Flo i vad som ska hända nu när Thomas vet sanningen om barnförväxlingen. Flo är helt säker på att han kommer att berätta sanningen för sin syster och förmodligen gör det just nu. Zoe klamrar sig fast vid förhoppningen att han ska bevara deras hemlighet, eftersom han skulle förlora alla chanser till ett familjeliv med Hope annars, om hon återförenas med Liam och deras dotter.

Vi försöker igen

Thomas får veta att Liam har flyttat tillbaka till Steffy och ska bo i hennes gästrum för att kunna vara en närvarande pappa åt hennes döttrar på heltid. Han betraktar sig själv som Phoebes pappa också, eftersom han är den enda pappa hon kommer att ha. (Tydligen är det otänkbart att Steffy skulle träffa någon annan man.) Thomas håller fullständigt med. ”Du är definitivt Phoebes pappa”, konstaterar han lurigt utan att Liam förstår hur bokstavligt han menar det. Till slut gör Thomas ändå ett nytt försök att berätta hela sanningen för sin syster och sticka hål i hennes luftslott till familjeliv. ”Jag kan inte vänta längre – du måste få veta sanningen”. Okej, Steffy är redo och vi är redo – får vi se ett avslöjande i nästa avsnitt? □

Lämna en kommentar