TISDAG 25 JUNI 2019・Händelserna innan Emmas död väcker många frågor – och misstankar om att Thomas ligger bakom ”bilolyckan” som kostade henne livet!

Vem behöver en psykolog?

Bilolyckan som orsakade unga Emmas död väcker upprörda känslor – och onda aningar – i dagens glamman. Var det verkligen en olycka? Brooke vet bara att den unga flickan förlorade kontrollen över sin bil och körde utför en klippa. Men vad gjorde hon på Mulholland Drive när hon bor helt på andra sidan stan? Brooke hoppas bara att den här tragiska nyheten inte ska bli droppen som får bägaren att rinna över för hennes redan känslomässigt labila dotter. Ridge håller med om att Hope behöver stöd – och föreslår att Tomas erbjuder sin axel att gråta ut mot. Brooke protesterar, eftersom hon anser att Thomas själv behöver stöd – av det professionella slaget. Hennes styvson är tydligen fixerad vid hennes dotter och Brooke har en dålig magkänsla.

Alla gör vi misstag

Samtidigt försöker Hope hitta någon logik i den tragiska händelsen med sin väns död. Thomas vet förstås vad som egentligen hände på vägen och kommenterar att ”Vi har alla gjort saker vi ångrar.” Det är oklart om han syftar på Emmas beslut att berätta sanningen om babybluffen för Hope eller att han prejade henne av vägen.

Grälet väcker frågor

Emma har knappt varit dödförklarad i en halvtimme, men Forresters mest effektiva anställda Pam har redan tömt hennes skrivbord på saker och lämnar lådan hemma hos Brooke. Hon råkar även nämna sitt sista möte med Emma tidigare i kväll och bråket hon bevittnade mellan henne och Thomas. Brookes misstankar vaknar till liv när hon hör Thomas nämnas i sammanhanget och frågan uppstår vad de egentligen bråkade om. De antar att Thomas verkligen måste ångra det nu med tanke på hur det slutade för Emma sen.

Är du en mördare, Thomas?

Xander är helt övertygad om att Emmas död inte var någon olycka och att Thomas är inblandad. Flo håller med honom, medan Zoe inte kan tänka sig att Thomas skulle vara en mördare. Ett tillfälle att ta reda på det uppstår när Thomas plötsligt dyker upp för att berätta nyheten som alla redan vet. En ilsken Xander konfronterar sin fiende och kräver att få veta var han befann sig i kväll – följde han efter Emma och prejade henne av vägen efter deras gräl? Thomas bara fnyser åt de absurda anklagelserna och konstaterar att ödet måste ligga bakom Emmas död. Hon var fast besluten att avslöja sanningen om babybluffen, men ödet ville annorlunda och därför är hon död nu. Tack och lov sitter de alla säkert och hemligheten är bevarad. Thomas upprepar sitt skarpa löfte att ingenting ska komma i vägen för hans planer att bilda familj med Hope. Ingenting! □

Lämna en kommentar