Häng med från början i vårens stora rysare när någon möter sin skapare och någon är skyldig som synden, men inget är som det verkar!

Inget är som det verkar

Den här veckan händer något stort i vår favoritsåpa som du absolut inte vill missa. Det hela börjar med att en av våra Glamour-vänner möter sin skapare under mystiska omständigheter och det blir upptakten till ett nytt mysterium där inget är som det verkar och där handlingen tar flera oväntade vändningar under de kommande veckorna. Glamour vill inte förstöra spänningen för oss och är aningens hemlighetsfull om vad som väntar, men videon här ovanför ↑ bjuder på en liten smygtitt.

Bra människor gör dåliga saker

Seriens författare Bradley Bell beskriver det hela som ett ”kul och fängslande drama” för tidningen Soap Opera Digest och drar paralleller till händelsen för tre år sen när Bill blev skjuten och Taylor visade sig vara skyldig. Offrets död kommer att göra livet komplicerat för flera av seriens främsta karaktärer. ”Våra historier är ofta moraliska dilemman som karaktärerna och familjerna ställs inför: Vad är rätt att göra? Vad är bäst för familjen? Kan det mörkas? När är det berättigat att ljuga? Vi tar våra karaktärer som har varit utomordentligt rättskaffens och sätter dem på prov. Det är alltid intressant när bra människor gör dåliga saker och jag tror att vi alla har det inom oss, när vår moral och integritet sätts på prov. Mysterium är det jag älskar mest att skriva och vi slår våra kloka huvuden ihop och försöker hitta den bästa vägen till det smartaste manus vi kan hitta på.”

Det verkar bli en spännande Glamour-vår minst sagt. Häng med från början i det nya dramat från och med onsdag på Playdays och här på sajten!

2 Comments

  1. Bara det inte är Wayatt!

  2. Hoppas inte att d är Thomas… =(

Lämna en kommentar