ONSDAG 2 JUNI 2021 · Eric kommer hem från sin affärsresa och får veta att hans äktenskap är i fara. Zoe försöker övertala Carter att de är ämnade för varandra.

Eric kommer hem

Quinn Forrester var bara i behov av lite manlig närhet och kärlek, och när hennes make åkte på en affärsresa fann hon det – med en annan man. Nu riskerar hennes snedsteg att bli dödsstöten för äktenskapet som hon har kämpat så hårt för att lappa ihop. Väninnan Shauna blir chockad när Quinn avslöjar sexskandalen med sin svarte hingst Carter. Det var inte planerat och får aldrig hända igen, men samtidigt erkänner Quinn att upplevelsen var något av det mest fantastiska hon varit med om. Både hon och Carter törstade efter ömhet och fann det med varandra. Men hur underbar natten med hennes älskare än var, så är hon inte beredd att offra livet som Mrs. Eric Forrester för den. ”Jag vägrar låta en natt förstöra mitt äktenskap och livet vi har skapat tillsammans”, klargör hon bestämt, innan hon hör ytterdörren stängas och upptäcker att Eric har kommit hem. Hon hoppas att han inte hörde det hon sa, men sån tur har hon inte. ”Vad menar du med att en natt inte får förstår vårt äktenskap?” undrar en upprörd Eric, som förstår att något har hänt medan han var bortrest. Om Quinn lyckas slingra sig ur den här situationen får vi se i nästa avsnitt.

Den enda för Carter

Samtidigt fortsätter Zoe att vädja till Carter om en andra chans. Hon vet att han är den enda mannen för henne och att hon är den enda kvinnan för honom. Det enda hon begär är en chans att få bevisa det. Men hon verkar tala för döva öron, för Carter kan inte sluta tänka på den gångna natten med chefens fru. Han och Quinn lovade varandra att aldrig vara ge efter för sina förbjudna lustar igen – men det löftet kommer de att bryta redan i nästa avsnitt!

Nästa avsnitt
✓ Shauna räddar Quinn ur en knivig situation.
✓ Brooke blir förvånad när Carter försvarar Quinn.
✓ Quinn smiter hemifrån för att träffa Carter igen.

Lämna en kommentar