16 – 19 APRIL 2021 · Inte ett öga är torrt när Finn och Steffy får sitt lyckliga slut. Liam får veta att han inte är pappan till Steffys barn – se hans reaktion!

Barnet är vårt

Den stora faderskapsfrågan som har präglat vårens Glamour och orsakat kaos för två kärlekspar får äntligen sin upplösning. Finn är pappan trots allt och nu återstår bara att ge det nya reviderade beskedet till Steffy och Liam. Det borde gå snabbt och enkelt, men det här är ju glamman så vi får avsätta två hela avsnitt och dra ut på reaktionerna in absurdum! Vi börjar med Finn, som stoppar Steffy utanför strandhuset när hon är på väg att lämna honom och rymma till Paris på obestämd tid. Han går ner på knä och friar med sin mammas gamla ring, men får ett oväntat ”Nej” till svar. Steffy kan inte låta honom uppfostra en annan mans barn, eftersom hon vet att han kommer att ångra det längre fram. Det var kul så länge det varade, men det är nog bättre om de går skilda vägar. Au revoir, min älskade. Finn stoppar henne igen och väljer den här gången att ge henne beskedet som han borde ha gjort från första början: ”Barnet är vårt!” Steffy tror knappt sina öron när Finn förklarar att det fifflades med faderskapsprovet i labbet och att det i själva verket är han som är pappan till barnet – precis som hon var så säker på innan. Nyheten förändrar förutsättningarna totalt, så Finn gör ett nytt försök på knä med ringen. Och den här gången är svaret… något du vill se med egna ögon i avsnittet som ligger och väntar på dig hos Playdays!

Barnet är inte ditt

Liam kommer hem strax efter att Hope har fått höra den goda nyheten om faderskapet av Thomas, som ursäktar sig för att låta makarna bearbeta det här i fred. Hope är orolig för hur Liam ska reagera och försöker lägga fram beskedet så varsamt som möjligt. Liam förstår att något stort har hänt och önskar att hans fru bara kunde klämma fram vad det handlar om, precis som vi tittare gör. Till slut tar hon bladet från munnen och släpper bomben: ”Du är inte pappan.” Liams reaktion ser du i måndagens avsnitt!

Säkerheten först!

Coronapandemin är inte över och Glamour fortsätter att utöva social distansering mellan skådisarna. Därför fick Tanner Novlans (Finn) fru Kayla Ewell hoppa in som Steffys ersättare i scener som krävde närkontakt. Här ser vi dem gå igenom repliker under inspelningen. Märkte du någon skillnad när du såg avsnitten?

Bild: Howard Wise / JPI

Nästa avsnitt
✓ Thomas blir hyllad som hjälte för att ha avslöjat faderskapsbluffen.
✓ Hope pressar Liam att svara på en svår fråga.
✓ Steffy och Finn njuter av sin nyfunna lycka.

Lämna en kommentar