MÅNDAG 1 FEBRUARI 2021 • Forrester behöver nyanställa och Paris passar perfekt för tjänsten. Hope-dockan är tillbaka och orsakar obehag. Steffy hamnar i en obekväm situation med Hope.

Dockans återkomst

Vi hälsar varmt välkomna till en ny Glamour-vecka, en ny Glamour-månad och även våra vänner i Glamour vaknar upp till en sprillans ny dag – vissa senare än andra. Steffy har försovit sig och missat ett jobbmöte, men det är okej när man är chef. Hon är på strålande humör efter att ha tillbringat första natten med sin nya hunkiga pojkvän Finn, som serverar kaffe på sängen. Det här kan bara bli en underbar dag. Samtidigt jobbar ”Hope for the Future”-gänget vidare med sin kollektion, förutom Thomas som kommer att vara frånvarande ett tag när han återhämtar sig från sin hjärnoperation. Zende erbjuder sig att ta över sin kusins arbetsuppgifter. Charlie lämnar en specialleverans på kontoret – den försvunna Hope-dockan som nu har återlämnats på order från Ridge. En viss obehagskänsla sprider sig när dockan blir stående på kontoret, med tanke på vilka problem den har orsakat på sistone. Hope är bara tacksam för att Liams missuppfattning inte fick några ringar på vattnet när han såg Thomas kyssa dockan och trodde att den var hon. Steffy ser besvärad ut, medveten om att misstaget fick större konsekvenser än vad Hope kan föreställa sig.

Paris passar perfekt

För ett stort och framgångsrikt bolag som Forrester Creations är det viktigt att ge tillbaka till samhället och förvaltar därför en stiftelse med pengar till välgörande ändamål. I dag nås Carter av nyheten att anordnaren Olivia ska gå i pension och därför måste en efterträdare anställas. Det känns nästan som ödets ironi när Zoes lillasyster Paris börjar redogöra för Carter om hennes breda kompetens inom välgörenhetsarbete. Hon har hjälpt hemlösa och byggt skolor i Afrika – precis en sån driven person som Carter söker. Medan Carter diskuterar saken med Ridge, blir Zoe irriterad över att träffa sin lillasyster på jobbet igen. ”Jag skulle föredra om du slutar lägga dig i mitt privatliv och mitt jobbliv”, snäser hon ilsket!

Nästa avsnitt
✓ Hope är glad för att Steffy har hittat kärleken igen.
✓ Liam inser att han inte kan fortsätta ljuga för sin fru.
✓ Zende avbryter ett gräl mellan systrarna Buckingham.

En kommentar

  1. Pingback: Snyggast på jobbet? – Glamour

Lämna en kommentar