MÅNDAG 31 AUGUSTI 2020・Ridge förstår inte hur Brooke kan ha känslor för Bill. Shauna lovar att bli den bästa hustrun Ridge förtjänar. Quinn uppmanar Bill att inte ge upp sina förhoppningar om Brooke.

Besviken på Brooke

Det var meningen att Ridge skulle annullera sitt äktenskap med Shauna och återförenas med sin Logan den här händelserika kvällen, men förvecklingar och missförstånd har fått honom på andra tankar. Istället tar han med sig Shauna upp till sitt sovrum och verkar osäker på hur han ska gå vidare. Hur kan Brooke säga att hon alltid kommer att älska Bill – mannen som har orsakat så mycket elände för honom och hans familj genom åren? Shauna kan förstås inte svara på det, men lovar att hon ska bli världens bästa hustru och med henne kommer han att slippa alla intriger och svek.

Vad gör du i hans säng?

Samtidigt väntar Brooke otåligt på att Ridge ska komma hem och göra henne sällskap i sovrummet. När han inte gör det bestämmer hon sig till slut för att gå hem till Forresters hus och kolla läget. Hon får en chock när hon öppnar dörren till Ridges sovrum och ser Shauna ligga och breda ut sig i hans säng! Samtidigt kommer Ridge ut från det anslutande badrummet och Brooke kräver en förklaring: ”Vad är det som pågår här?” Svaret låter vänta på sig tills nästa gång!

Nästa avsnitt
✓ Katie blir förtvivlad när hon hör Bill och Quinn prata om hans känslor för Brooke.
✓ Brooke får veta att Ridge hörde hennes samtal med Bill.
✓ Innebär det här slutet för Ridge och Brooke?

Lämna en kommentar