2 – 3 SEPTEMBER 2021 • Quinn inser att hennes förhållande med Carter är dömt att misslyckas och att de måste ta farväl. Finn och Steffy får en ny inneboende!

Ett motvilligt farväl

Det började som ett förbjudet one-night-stand där två vilsna själar var i behov av tröst, men nu råder det ingen tvekan om att Quinn och Carter har utvecklat djupa känslor för varandra. Trots att deras otrohet kostade Quinn äktenskapet med Eric och trots att Carter har lovat dyrt och heligt att hålla sig borta från henne för att få behålla sitt jobb på Forrester Creations, kan de inte slita sig från varandra. Efter att ha gett efter för sina lustar ännu en gång, gör sig verkligheten påmind i form av en ringande mobiltelefon. Carter svarar utan att först se vem det är och får panik när han upptäcker att det är Eric – som har ringt ett videosamtal och möter hans chockade blick öga mot öga i displayen. Quinn kastar sig själv till en fåtölj utanför mobilkamerans räckhåll och kan bara hoppas att Eric inte hann se henne. Det gjorde han inte, men frågetecken väcks när Ridge tar över samtalet och skymtar en kvinnoklänning slängd över soffryggen bakom Carter. Senare spekulerar Eric, Ridge och Brooke i om Carter redan har träffat en ny kvinna och anar inte att klänningen tillhör kvinnan som han lovade att aldrig mer ha något med att göra. Situationen tvingar Quinn att påpeka det uppenbara – det här måste bli sista gången de ses. Carter protesterar och blir deprimerad vid tanken på att aldrig dela fler ljuva stunder med Quinn, men hon vill inte vara orsaken till att han förstör sin karriär och framtid.

Paris flyttar in

Zoe har flyttat till Paris och nu flyttar Paris hem till Steffy och Finn! Förvirrad? Ingen fara, vi ska förklara. Det hela börjar med att Paris kommer hem till de nyblivna föräldrarna i strandhuset för att gå igenom några viktiga jobbärenden med Steffy. Det blir ett trevligt möte där jobbsnack varvas med blöjbyten och prat om familjeliv. När lille Hayes vaknar och föräldrarna inte lyckas lugna honom, imponerar Paris genom att ta över barnet och sjunga en smått fantastisk r ’n b-version av den klassiska John Blund-vaggvisan. När Paris senare beklagar sig över sina problem med att hitta lägenhet i Los Angeles sedan hennes syster flyttade, får Steffy en strålande idé. Paris kan flytta hem till dem i strandvillan! Hon får gratis tak över huvudet och de får en inneboende Mary Poppins som kan sjunga smäktande vaggvisor likt ingen annan! Vad kan möjligtvis gå fel med den här nya konstellationen?

Nästa avsnitt
✓ Carter räddar något värdefullt åt Quinn innan det förstörs.
✓ Wyatt kräver en förklaring till sin mammas märkliga beteende.
✓ Quinn och Carters relation tar en avgörande vändning.

En kommentar

  1. Hoppas Qvinn försvinner från serien har aldrig gillat henne, undrar om inte systern logan namn har glömt det hon kommer att stötta Erik tror jag?

Lämna en kommentar