TISDAG 27 JULI 2021 • Thomas tar sitt uppdrag som Hopes stöttepelare på stort allvar – kanske för stort? Brooke befarar att Thomas besatthet av hennes dotter ska vakna till liv igen.

Besatt av Hope igen?

När Liam bad sin gamle ärkefiende Thomas att ta hand om hans fru och barn under tiden som han själv sitter frihetsberövad i fängelse, såg Brooke varningsflaggorna klart och tydligt. Även om Thomas verkar ha fått rätsida på sitt liv, så vet hon att en sak aldrig kommer förändras – hans intensiva känslor för hennes dotter som har orsakat så mycket lidande genom åren. ”Han får inte tro att han har en framtid med Hope”, varnar hon sin make. Ridge blir bara irriterad över att hans fru vägrar släppa det som hänt och inse att hans son har förändrats. Har Brooke anledning att vara orolig? En fingervisning får vi när Thomas kommer hem till Hope för att hämta Douglas, men istället stannar kvar och erbjuder sig att hjälpa henne med städningen. Hope försöker hålla sig sysselsatt för att tränga undan alla negativa tankar på att hennes man inte ska komma hem till henne och barnen på väldigt länge. Thomas ser att hon är nära ett sammanbrott och påtalar att hon inte behöver spela stark och ta hand om alla andra. Det är okej att ge efter för sina känslor och gråta ut – särskilt i hans tröstande famn. ”Du kommer alltid att ha mig”, lovar Thomas och vi kan inte låta bli att undra om han har en baktanke med sin omtanke?

Om sanningen ska fram

Quinn grips av panik när Carter föreslår att de träder fram och berättar sanningen om sin förbjudna flirt för deras respektive partners. Han tror att det bara är en tidsfråga innan det kommer fram ändå, sedan Paris fick nys om det. ”Nej!” utbrister Quinn och förfasar sig över vad som skulle hända om Eric fick veta att hon varit otrogen. Det är han nära att göra ändå, när han öppnar dörren till kontoret och ser sin fru och Carter omfamna varandra, men Quinn räddar situationen med en trovärdig ursäkt. Senare gör Carter sin fästmö Zoe sällskap och lovar att hon är den enda kvinnan han vill ha en framtid med. Samtidigt som han omfamnar Zoe, möter han Paris bistra blick, som antyder att hon ogillar det här falskspelet och anser att hennes syster förtjänar att få veta sanningen om sin fästmans snedsteg!

Nästa avsnitt
✓ Thomas upptäcker till sin förskräckelse hur Vinnys död egentligen gick till!
✓ Hope vädjar till Justin att hjälpa hennes make.
✓ Brooke och Ridge är oense om Thomas.

Lämna en kommentar