ONSDAG 9 SEPTEMBER 2020・Liam och Hope befarar att Steffy mår sämre hon vad hon vill erkänna. Steffy ber Dr. Finn att skriva ut fler värktabletter.

Hur mår du egentligen, Steffy?

Steffy reagerar med ilska när Hope dyker upp utan att ha med sig hennes dotter hem. Hope förklarar att hon inte ville avbryta barnens lek och hoppades att hon och Steffy kunde ta en fika och prata om hur hon och Liam kan underlätta livet för henne under rehabiliteringen. Båda damerna lugnar ner sig och ber varandra om ursäkt, samtidigt som Dr. Finn dyker upp och undrar vad som pågår. Hope ber Steffy att vara helt ärlig med sin läkare och berätta hur hon egentligen mår, för det är tydligt att hon inte är sig själv längre.

Inga fler piller

Steffy är tacksam för att Finn kom förbi, eftersom hon skulle behöva ännu ett recept med värktabletter. ”Pillerna gör att jag mår bättre”, menar hon. Doktorn förstår att hon lider av både fysisk och psykisk smärta och att hon börjar bli beroende av medicinerna som erbjuder lindring. Han befarar att hon är ute på hal is och vill hellre erbjuda sitt personliga stöd än mer tabletter.

Nästa avsnitt
✓ Steffy vädjar till Finn att ge henne ett nytt recept.
✓ Liam är orolig för Steffy.
✓ Bill ger Liam och Hope ett oväntat erbjudande.

Lämna en kommentar