9 – 10 NOVEMBER 2021 • Justin får i uppdrag att spionera på Quinn. Eric accepterar Carter som sin frus älskare, men det finns ETT villkor.

Quinn blir aldrig din

Ett äktenskap bygger oftast på en överenskommelse mellan två personer att leva tillsammans tills döden skiljer dem åt, men Eric Forrester har gått med på att acceptera det otänkbara – att hans fru låter sig tillfredsställas sexuellt av en tredje part. Nu vaknar trion upp till en ny dag och en ny verklighet efter att Quinn hade sitt första tillåtna kärleksmöte med Carter kvällen innan. Medan hon bjuder en chockad Shauna på de intima detaljerna, blir Carter kallad till ett möte med Mr. Forrester som vill klargöra en viktig sak. Han vet att Carter älskar samma saker med hans fru som han själv gör, men: ”Oavsett vad du har för känslor för henne, så får du aldrig under några omständigheter betrakta Quinn som din”, konstaterar han bestämt. Här hade vi önskat att Carter hade höjt rösten och påmint Eric om att ingen kan äga en annan människa, men istället verkar han rätta in sig i ledet och godta det nya villkoret. Eric är även tydlig med att ingen utomstående ska få nys om deras överenskommelse. Som om det vore möjligt i Glamour !

Hemligt uppdrag

Omgivningen misstänker redan att något inte står rätt till i Quinn och Erics äktenskap. Eftersom de nyss har återförenats borde de vara oskiljaktiga och mer förälskade än någonsin, men istället verkar Quinn inte ens vara intresserad av att vara hemma med sin make om kvällarna. Katie befarar att Eric blir utnyttjad av sin egocentriska fru och spelar god granne och besöker honom i hemmet för att ta reda på vad som pågår. Ridge väljer att gå längre än så och ger Justin Barbar i uppdrag att spionera på Quinn och ta reda på vad hon gör om dagarna – eller rättare sagt vem hon gör om kvällarna!

Advokaten bytte sida!

Kanske du undrar varför Ridge ger uppdrag åt Justin, som är mer känd för att vara Bill Spencers skurkaktige högre hand? För några månader sen fick Justin sparken av Spencer, efter att ha försökt genomföra en slug företagskupp och låta sin chef ruttna i fängelse. Han riskerade även att bli anmäld för kidnappning av Ridges son Thomas, men förhandlade sig istället till ett jobb som Ridges lakej vid behov!

Nästa avsnitt
✓ Thomas har en familjedag med Hope och Douglas.
✓ Paris har en sexig fantasi om Finn.
✓ Quinn och Carter får oväntat besök – i sovrummet.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *