24 – 25 MARS 2021 · Två par försöker navigera i en ny verklighet. Finn ger Liam en skarp varning. Har någon fifflat med faderskapsresultatet?

Osäker framtid

Resultatet från faderskapsprovet har vänt upp och ner på livet för två av Glamours mest prominenta kärlekspar. Kanske helt i onödan, för nu kommer signaler på att någon kan ha fifflat med provsvaret. Det officiella beskedet är ändå att Liam är pappan till Steffys ofödda barn och det riskerar att bli dödsstöten för hans äktenskap med Hope. Nu gör Liam ännu ett desperat försök att få sin frus förlåtelse. Deras kärlek har utsatts för så många prövningar genom åren och han vägrar acceptera att de inte skulle klara den här också. Dessvärre kan inte Hope lova något ännu. Även om hon fortfarande älskar honom, deras familj och liv tillsammans så kan hon inte acceptera att han var otrogen med sin exfru och gjorde henne gravid. Samtidigt vill Finn veta om Steffy fortfarande bär på några känslor för sitt ex. Har faderskapsbeskedet väckt förhoppningar om att återförena hennes familj med Liam? Hope gör paret sällskap för att höra svaret på den frågan, så Steffy klargör för dem båda att Finn är den enda mannen hon ser en framtid med. Situationen är som den är och Steffy konstaterar att de bara måste hitta ett sätt att ”leva med det.”

Vad har du gjort, Vinny?

Finn nöjer sig inte med Steffys försäkran att han är den enda mannen i hennes liv, utan bestämmer sig för att konfrontera sin rival. Liam blir förvånad när Finn plötsligt dyker upp på hans arbetsplats och är grälsjuk. Han anklagar Liam för att ha manipulerat två kvinnor i flera år av egoistiska skäl. ”Jag struntar i att barnet är ditt och ger dig en varning – du ska inte såra Steffy igen”, fräser han ilsket. Men är Liam verkligen barnets pappa? Thomas blir förvånad när hans gamle kompis Vinny visar ett märkligt stort intresse för frågan. ”Faderskapstestet borde innebära livslång lycka för dig, Douggie och Hope”, anser Vinny och är övertygad om att Liam kommer att börja ränna efter Steffy igen, vilket innebär att Thomas äntligen har en chans med sin drömkvinna Hope. När Vinny dessutom avslöjar att han jobbar i sjukhuslabbet och antyder att ”man måste ge ödet en knuff ibland för att få sin vilja igenom”, drar Thomas en chockerande slutsats – tänk om Vinny har manipulerat faderskapsresultatet?

Snabbgräddning!

Kanske du reagerade med viss förvåning i dagens avsnitt över att Steffys gravidmage redan är så stor. Faktum är att skådisen Jacqueline MacInnes Wood väntade sitt andra barn på riktigt när dessa avsnitt filmades och att serien har försökt dölja den putande buken med handväskor, blomkrukor och annat i flera månader. Den 21 februari fick hon och maken Elan Ruspoli en till son som ska heta Lenix.

Nästa avsnitt
✓ Finn ger Liam nya förhållningsregler.
✓ Hope vet inte om hennes äktenskap kan räddas.
✓ Thomas konfronterar Vinny och kräver svar.

3 Comments

  1. Ja det är Vinny som fifflat med gravid testet det är ju Finn som är pappan.

  2. Nej vinny har inte fifflat med faderskapstester det är Liams som År pappan

Lämna en kommentar